Jump to content

radkisha

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    metro

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

radkisha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. radkisha

    Перка на двигателя

    На мен от проше ми дадоха парт номер 4F0959455K. Въпреки, че перката, която ти прати колега ми изглежда същата. Има ли някой по-запознат да потвърди?
  2. radkisha

    Перка на двигателя

    Мерси колега, Значи продължавам да търся. Звънях при Емо и при Спас, но нямат.
  3. radkisha

    Перка на двигателя

    Мерси много,kayni! На тази управлението ми изглежда малко по-различно, но не съм сигурен. Някой знае ли дали има разлика между дизела и бензинката?
  4. Колеги, Търся голямата перка за двигателя с контролния модул за 4F 3.0 tdi 2008. В порше ми обявиха 2500 лв за комплект перки... Може ли съвет къде да търся?
  5. Здравейте колеги, Пускам тази тема, защото не можах да открия друга със същите симптоми. Карам А6 4F 2008 3.0 Diesel. В чужбина съм през голямата част от времето и я карам относително рядко. Вчера се прибрах и забелязах, че перката на мотора (голямата) се включва веднага след като запаля колата и спира чак няколко секунди, след като я изгася. Последния път, като си бях в България ходих да ми сменят един от предните парктроници. То пък се оказа че един от кабелите (май +) беше прекъснат, та го запоиха... Та... тогава сваляха предната проня и човъркаха из буксите и кабелите отпред. Има ли как нещо да са объркали или пък нещо да не са закачили, което контролира перката? Нямам спомен тогава да се е включвала перката, но това е последния ми досег до колата и за това мисля в тази посока. Благодаря Ви предварително!
  6. Колега, имаш ли налични патерици? Трябва ми за А6 4Ф, която е обута с 18ки 245/40
×
×
  • Create New...