Jump to content

xaxaxaxaxaxa

Members
  • Мнения

    382
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 AVF

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

2413 профилни разглеждания

xaxaxaxaxaxa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

3

Community Answers

  1. Продават се 4 броя летни гуми. Hifly HF805 255/35 R19, DOT 0120. Като нови, карани са 1000км. Нямат лепенки или други забележки. Цена: 320лв. Моли при интерес на ЛС.
  2. Здравейте, искам да повдигна темата. Харесал съм една а4ка б9 внесена от Канада. До колкото разбирам, ще има проблем с техно теста и КАТ с тези червени мигачи и стоп. Единствено смяна с европейски ли става работата? И ако да, много ми е чудно как тогава се регистрират типични американски марки, които нямат аналог за Европа. Може ли малко яснота как се случват реално нещатата с техно тест и регистрацият в КАТ от колега минал по този път. Благодаря
  3. Проблема беше с тампоните на мотора. След смяна с ОРИГИНАЛНИ вече няколко години няма грижи.
  4. Погледнахте ли тампоните на мотора и ск. кутия?
  5. Колега как реши проблема при странния звук при ускорение на 1,2,3,4- благодаря за отговора, че имам същия проблем 

  6. Колега, препоръчай ми къде да я закарам и ще го направя. Колата седя 3 седмици в Дброс, но там и ключа не успяха да подкарат.
  7. След смяна на модула в шофьорската врата и прекодирание вече колата може да отключва и заключва всички врати механично с ключа, но от дистанционното не става. Майстора го съмнява задна лява брава и се надява ако се смени да оправи и дистанционното, но вече нe знам. 2 месеца съм заради това нещо без кола. Предположения от Ваша страна?
  8. Здравейте, спешно търся модул за шофьорска врата, както и брава за задна лява врата. За Ауди А4 Б6 2002. тел за връзка: 0887 27 82 74, Борис
  9. Възможно ли е афтърмаркет алармата да прави проблем? Все едно да блокира сигнала ? Преди 5 години ми я монтираха заради каското ...От думи на майсторите била вързана м/д модула и вратата и не са я пипали...за съжаление не и знам модела ако има изобщо значение. Работи по can... и до преди проблема си работеше на пушка с двойното заключване и тн.
  10. При мен най-странното е че дори механически не заключва, а всичко уж е наред и би трябвало поне ръчно с ключ да може шофьорската да се закл/откл. Уви и това не става...
  11. При мен пробваха с поне 4 комфорт модула. Не става....проблем в инсталацията или имам афтърмаркет аларма, която също може да прави мизерия. Продължавам с търсене на решението.
  12. Еми все пак е форум...различен опит от компетентни колеги...в тази ситуация всяко мнение ще ми е от полза. Няма как да оставя нещата така.
  13. Ще питам. Колата е в един от добре познатите ни сервизи /за София/ и предполагам, че са опитали каквото могат.
  14. Еми казаха, че са разглобили шофьорската врата и са оправяли ключалката понеже се въртеше свободно ключа без да щрака по някакъв начин и са проверили кабелите...вече дали цялата инсталация е проверена не знам.
  15. Привет колеги, в голям филм съм с а4ката. Преди 3 седмици ме изненада сутрин преди работа. Цъкам дистанционното и не се отключи нито алартама спря. Пробвах да завъртя ключалката, но греда. Оставих я така няколко дни поради невъзможност да се занимавам. Предположих, че е батерията на ключа, смених я но не се оправи. Единственото багажника се отключва и заключва ръчно с ключа. Влязох през него, но нито работеха ключалките, нито копчето за вратите. В крайна сметка запали без проблеми, нито грешки и лампи светещи...алармата почна да свири...но спря след 1-2 мин...и предните 2 врати се отключиха. Копчето за вратите и то почна да отключва и заключва само предните. Задните 2 врати останаха все пак заключени. Закарях я без проблем до сервиз. Сега да вметна, че имаше вода след последните дъждове. Стелките бяха подгизнали и се сетих че може би комфорт модула да е заминал. Хората казаха, че много вода са източили..оправили са запушените канали....компютъра са подсушили...други комфорт модули пробвали...ключалка на шофьорската врата пробвали с друга ...прекодирания и тн...не влизам в детайли така и така не разбирам, но проблема остана. В крайна сметка не могат да обучат ключа и да мога да заключвам и отключвам с него. Нито с дистанционно, нито ръчно през ключалката. Само от вътре от копчето мога да заключа и багажника ръчно. Колата пали и се кара , без други проблеми. Грешки няма на компа. Ключа пуска сигнал просто колата не реагира по никакъв начин. Днес ще я взимам, защото момчета просто вече и на тях им свършват възможностите. Някакви предположения от Вас какво да я правя? Става дума за а4 б6 2002 1.9 дизел.
×
×
  • Create New...