Jump to content

Радо Пеев

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    golf

Последни посетители

372 профилни разглеждания

Радо Пеев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Радо Пеев

    3.0 TDI 245 Stage 1 Remap

    Въобще няма пушеци и не си личи че има нещо правено по колата.
  2. Радо Пеев

    3.0 TDI 245 Stage 1 Remap

    В отговор на колегата,преди 2 седмици ремапнах моята.При първото измерване на диното даде 217 к.с. и голяма диференциална разлика в налягането на дпф-а и прекратихме операцията докато не се оправи.След доста чудене какво да правя и четене стигнах до изтърбушването му.Като се качи колата след махнат дпф изкара 219 к.с. след ремапа на мотора както и на кутията изкара 277 к.с. Разликата е,че е доста по пъргава.Утре ще кача графика.Но обезателно с мапа на двигателя се прави и ск. кутия.
  3. Радо Пеев

    MMI + Nav Update

    Може ли някакви координати?
  4. Радо Пеев

    MMI + Nav Update

    Здравейте колеги.Има ли някой във Варна да се занимава с тази услуга.
  5. Ще пробвам пък да видим какво ще стане.
  6. Ахам ясно.Но предполагам все пак мога да ползвам буксата да го направя с скарт кабел,както е показал колегата на 1 вия пост от темата.
  7. Какво трябва да е ТМЕ ?Иначе ето го https://www.proton-bg.com/Default.asp?m=artinfo&ArticleID=16353
  8. Здравейте колеги бих помолил за малко помощ.Понеже не можах да открия мини дин букса се изхитрих и си купих кабел с жакове аудио и видео.Снощи направих проба обаче беше безуспешна.Сложих го на тв тунер обаче навигацията изобщо не преминава в тв режим.Чудя се понеже има оставен един кабел дали не теябва да го дам на +.Ето това е въпросния кабел.
  9. Радо Пеев

    умна дюза

    Да ясно,мислех си,че може да има възможност за замяна от др-те 180 за това попитах но уви.Значи ще търся от същия мотор. Благодаря мн за бързия отговор. Поздрави!
  10. Радо Пеев

    умна дюза

    Значи разбирам че от 150 к.с. не става а евентуално от др-те 180 ? гледах има разлика в буквата на края.
  11. Радо Пеев

    умна дюза

    Здравейте . Понеже не искам да отварям нова тема в раздела искам да използвам тая относно умната дюза.Колата е 2.5 тди с AKE мотор 180к.с. а проблема ми е че дюзата ми дава грешка и сега когато дойде момент за центровка почти невъзможна работа. Идеята ми е дали дюза от 150 к.с ще заработи на моя мотор само със смяната на разпръсквача (предполагам има разлика).
  12. steff55 Всичко направихме както си го обяснил и кановете вързахме но като пусна да превкл. към ТВ и не тръгва в ваг кома изобщо не го намира тунера.Сега се мъча да направя ъпдейт на софта ама и това не става не ми разчита дисковете....
  13. Понеже кодировката я прави един приятел не знам но предполагам че е правилно.Той ми обясни че изобщо не я приема кодировката.Къде мога да прочета стъпките за въпросното?
  14. Колеги някой може ли да помогне?Взех оригинален тв тунер от стария модел с цялата инсталация.Насадих го в колата свързах всичко но навито изобщо не го открива.Съответно пробвах с кодировка но не се получиха нещата предполагам понеже съм със стария софтуер на навито.Възможно ли е проблема да е от стария софтуер?
  15. Здравейте колеги имам нужда от малко помощ.Взех си оригинален тв тунер за навигацията с цел вкл. на камера заден ход.Понеже взех и инсталацията за тунера освен големия кабел има и едни др кабели,някакви общи маси с общи + ве (червено с жълто) които ренах и още разни кабелчета с някакви странни пинчета.Та въпроса ми е следния за нужната интервенция ще ми свърши ли работа само големия кабел с мини дин буксите или ще трябва да ги търся тия къде да ги връзвам.Дали има някаква схема на тунера кое за какво е (аудио видео,мини дин ясно обаче др-те работи за какво са) и от къде взема + . тунера е 4D0 919 146 Благодаря предварително
×
×
  • Create New...