Jump to content

yogle

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

444 профилни разглеждания

yogle's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не можах да се оправя . Колата е Ауди а3 1999 година.Намерих във форума две мнения как се прави. По първото мнение в 17-instruments / 10-Adaptation / нямам канал 19, а по второто в 17-instruments нямам coding-07. ползвал съм VAGCOM 409 и VCDS-Лайт 1.0 PS Ако някой от Шумен може и иска да помогне да пише на лични.
  2. Имам кабел и софтуер VAG COM 409 (използван да си чистя грешките) aко с него стане ще съм благодарен да споделите точно как.
  3. Осветлението на километража и оборотомера се включва с даването на контакт. Възможно ли е да се направи да се включва само с включването на ключа на светлините в положение на габарити?
  4. Засега с удар се оправи да вридим до кога
  5. Да разбирам, че релето за мигачите и аварийните е едно и се намира в бутона за аварийните така ли?
  6. Проблема е. че като дам мигач крушките светват, но не мигат, а на аварийни си мигат. Различни ли са релетата и къде се намират?
  7. Наложи ми се да сменя скоростната кутия Audi a3 1.6 1998 година. След смяна не работи светлината за задна скорост. Като окъся буксата светлините светват. Оказа се, че датчиците на старата и новата скоростна кутия са различни и на различни места поставени. Новия датчик е с по голяма резба и нормално затворен контакт (свален от скоростната кутия ), но свързан с буксата не свети. Ръчно като го задействам също не свети. Стария датчик като го свържа с буксата и без да го поставям на кутията, при натискане светват светлините за задна скорост. Като се монтира на кутията обаче не работи. Ще съм благодарен на всякакви идеи. Благодаря предварително.
  8. Каква е разликата между 7-ми и 61-ви канал, че на първия ми показва 23 градуса а на втория –53
  9. Никъде не мога да намеря за А3 за 76 кода
  10. В диагностиката му на 61 канал (от 76) дава -53 градуса. От тази темаhttp://audibg.com/forum/index.php?showtopic=71302&p=1349923 до колкото успях да преведа с goodle, сякаш става въпрос за датчика за температура на духалките над радиото (поправете ме ако греша). Къде се намира и как се стига до него и какво мога да направя евентуално?
  11. Не за същата машина, но със същия проблем. Оказа се, че има забрана в биоса
  12. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=168037
  13. yogle

    VAG-COM

    Има ли начин на vag-com 409.1 да се смени езика от английски на руски. И ако има, как. Благодаря предварително!
  14. Благодаря утре ще пробвам
  15. да това не е оферта, ще трябва да свиквам с тия показания Имаше някъде тема как можеш да провериш дали стрелките ти са настроени правилно с vag-com но нещо не мога да я намеря Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...