Jump to content

The ROCK

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B8

Последни посетители

560 профилни разглеждания

The ROCK's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, ти колега Raino за съвета днес ще отида пак в сервиза и ще ги накарам да е огледат отново но по обстойно.
  2. Все още не е открит проблема, но изчаквам да се стопли малко времето и ще сложа нови летни гуми за да съм сигурен, че не е от гумите. Цитиране на предходно мнение!
  3. Не съм казал колега, че не ти вярвам просто незнам къде в Бургас мога да направя такъв баланс. Това ще е по безболезнения вариант.
  4. Възможно ли е колеги този проблем да е от криви дискове? Тъй като майсторът ми твърди, че носачите са здрави.
  5. от Бургас съм колега, но все пак ти благодаря за съветите. Цитиране на предходно мнение!
  6. да гледал съм ги колега майстора казва, че всичко е здраво. Цитиране на предходно мнение!
  7. Ако е от кутията при N-на с тази скорост трябва да го няма това тресене. Гумите са ми 225/ 55/ 16 и го прави и с двата комплекта.
  8. Съгласен съм с теб колега, но както съм писъл по горе смених гумите и джантите но ефект няма. Много си прав колега но за 100 км съм направил 3 пъти баланс. Цитиране на предходно мнение!
  9. Здравейте колеги, Купих си скоро Ауди А4 2.0TDI 105 kW 143 к.с, комби 2009 г. с автоматична скоростна кутия 8 скорости. При скорост от 120-140 км/ч започва да се усеща тресене в купето и леко във волана. Като искам да вметна, че съм сменил два комплекта гуми с джанти, баланс на джантите без промяна. При таза скорост когато дам на N-на вибрациите си остават. Проверил съм всички носачи тампони всичко е здраво. Молбата ми е ако някой има представ от какво може да е да ми каже. Поздрави!
×
×
  • Create New...