Jump to content

Tzonev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    България

Последни посетители

324 профилни разглеждания

Tzonev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. направо ме е срам да призная...мерил съм при наклон на колата. Но тъй като ми светва лампата за ниско ниво на масло, а аз си мислех, че този датчик мери всъщност налягане, реших, че наистина покачва. То всъщност благодарение на тази лампа е хванато първоначално смесването. И понеже след премахване на филтъра пак светна, аз веднага погледнах маслото, но не съобразих наклона. Два дни хората в сервиза ме убеждава, че този датчик няма отношение към качеството на маслото, а само към ниското му ниво.
  2. Всъщност оказа се, че грешката е в мен. След премахване на ДПФ маслото си е ОК. Жоро си е свършил работата перфектно!
  3. Даде, но имам чувството, че и той не знае какво става.....дано греша.....
  4. Покачва се и вече е високо. ДПФ го маха Жоро, каза, че и софтуерно е премахнат. Антифриза си е ОК
  5. При проблем в масления охладител не трябва ли да губи масло? При мен случая е обратен - високо ниво на масло. Антифриз не се губи.
  6. Здравейте колеги! Проблемът ми е следния: смесва ми нафта с маслото. Дюзите са проверявани в Супер Дизел- няма проблем, ДПФ е премахнат. Имате ли идея откъде може да влиза дизел в маслото? Колата е Ауди А6 2007 г. 3.0 TDI Доста четох по въпроса, но никъде не намерих друга причина, освен дюзи и ДПФ. Възможно ли е да е помпата?
  7. Здравейте колеги! Вчера ходих да оглеждам точно същата кола. Krischo, ти отиде ли да я видиш? Защо си се отказал от нея? Моите впечатления като абсолютен лаик, който досега си е избирал коли по цвят и симпатия са: колата се държи изключително стабилно на пътя, няма тракания, свирене, течове, пушеци...Има малко надрасквания по боята, но не забелязах признаци на пребоядисване и удари. Седалките имат протрити места, воланът също. Явно си е карана и то доста. Едва ли написаните километри отговарят на действителността. Собственикът се кълне, че освен масло и въздушни филтри на купето няма какво да се сменя. Човекът изглежда свестен, но знае ли човек?! Притеснява ме, че той я е закупил август миналата година и сега я продава. Твърди, че тогава му е паднала изгодна сделка, имал си обаче вече две коли и тази не му е нужна. В момента колата е в движение, даже и винетка й е сложил. Освен дюзи и помпа нещо друго трябва ли да преглеждам?
×
×
  • Create New...