Jump to content

DJ0

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 1.8T

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

DJ0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. DJ0

    1.8t AGU дюзи от s3

    Колега закупих си дюзи от S3 обаче се оказа, че леглата на дюзите не съвпадат, моите са по-къси и широки докато другите са продълговати.Въпроса ми е от къде мога да си намеря точните легла за дюзите или някой, ако може да помогне с код за самите легла?
  2. DJ0

    1.8T AGU - тресе при потегляне

    Какво мислите за това? http://olx.bg/ad/saedinitel-komplekt-s-tvard-ednomasov-mahovik-za-vw-audi-seat-sko-ID3EoLu.html#436f356d0a
  3. DJ0

    1.8T AGU - тресе при потегляне

    Мерси за помощта! И още един последен въпрос. Може ли да стане нещо фатално, ако карам така още известно време ? (примерно месец два)
  4. DJ0

    1.8T AGU - тресе при потегляне

    Когато мина към едномасов трябва да сменя и съединителя нали? Цитиране на предходно мнение!
  5. Колеги имам следния проблем преди една година сменях съединител (без маховик) малко след като го смених почнаха вибрации при потегляне колкото по-голям баира толкова повече.Отскоро при ускорение от 60 до 80 км колата се тресе адски много на 3,4,5 скорост няма значение колкото повече зор вижда толкова повече се тресе.Въпроса ми е сигурно ли е, че проблема идва от маховика, за да не се вкарвам в излишни филми и разходи.Благодаря за отговорите предварително.Моля не ме препращайте към търсачката изчел съм всички теми и не съм намерил отговора там.
  6. Цена;30лв. в добро състояние.всички щипки на решетка са здрави. тел. 0895145165 Георги.
  7. Обърнат тампон на скоростната кутия. Цитиране на предходно мнение!
  8. Колеги, след смяна на съединител се чува метално щракане, когато паля се чува после когато съм на скорост и върна газта и подам отново се чува пак.Звука е подобен на разбит шарнир, когато минаваш през дупка на метал в метал.Знам, че тук може само да гадаем, ако случайно някой има някаква идея ще съм благодарен да сподели.Колата така или иначе ще се връща в сервиза просто не искам да ме мотат.
×
×
  • Create New...