Jump to content

Audi_adr

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 ADR

Персонална информация

  • Локация
    Gabrovo

Audi_adr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Оказа се един испускателен клапан на втори цилиндър сцепен като майска роза. Благодаря за насоките.
  2. Да , на втори цилиндър компресия - 5. На другите е добра. Ще се отваря. Най вероятно са клапаните проблема. Мерси за инфото и насоките.
  3. Да, ако не е бобината, това ще да е . Говорих с един познат майстор. Накара ме първо да пробвам с една бобина, после ако не се оправи да премеря компресията. Виж аз карам така от сигурно 20 000 км. Проблема просто се задълбочаваше с времето. Интересно че след 2000 оборота върви като змей. Само на ниските клати и си върви на 3 цилиндъра. Иначе преди три дена на магистралата спокойно си карах с 150. Мерси за инфото . И при мен е втори цилиндър.
  4. Проблема е абсолютно същиятъ. Какво се оказа при теб и за какво да се готвя.
  5. Няма как да го направя, защото двигателя е с блок бобина и няма как да се замени бобината, освен целия блок. Искра има. Но не работи. Може ли искрата нещо да е слаба примерно? Или отиваме на изгорели клапани от газта. Колата има поне 200 000 на газ. Марто на кой канал да гледам на вак - кома? И какво може да покаже той? Двигателя не си променя работата когато махна лулата, а искра има.
  6. Колеги , имам следния проблем . Колата е Ауди А4 АДР 96 година. Леко тресе в ниските и прекъсва едвам доловимо. Върви що годе добре. Гори много - около 12-13/100 бензин извънградско с нормално каране. Та проблема е че при изваждане на бобината на цилиндър номер 2 не се случва нищо - двигателя си работи по същия начин. Има искра на бобината, смених 3 свещи - резултат никакъв. Колата не гори масло грам. Накъде да се насоча - евентуален проблем с бобината , въпреки че има искра? Или клапан? Гарнитура на глава. Моля за съвет.
×
×
  • Create New...