Jump to content

luidio

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3 3.2 v6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България

Последни посетители

987 профилни разглеждания

luidio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Някой знае ли къде се намира релето на горивната помпа и кое е то? Колата е Ауди а3,8р,3.2,2004 година.
  2. Здравейте. На а3 8v може ли да се постави лостче и да се активира темпомат? 2013 година е колата. И колко би струвало?
  3. Здр. Може ли да ми намерите капачето за пръскалката на фара. Колата е а3 8п с лайн. Трябва ми дясното (пасажерското) 8p3 955 276
  4. Търся да купя капачето което покрива пръскалката на фара. Трябва ми пасажерското капаче но да е s-line.
  5. Някой да продава такъв модул за парктроник? Колата е audi Q5 ,2010.
  6. Оказа се един от модулите. Едни пичове Теди и Светльо на Ботевградско шосе го оправиха.
  7. Продавам джанти с гуми 17ки. Джантите са от а3 s-line ,без заварки и криво. 5х112 централен отвор 57.1. Гумите са карани 1 сезон и половина с 7 мм грайфер на qatrro. Atlas dot2014 Цена 820
  8. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Ако си от Сф. И е удобно може ли координати на този майстор да погледне и моята,че явно мойъе няма да свършат работа
  9. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Няма омаслено не са изпуснали. От какво ще тропат и то само по голямо пропадане,по паважа няма нищо? В Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам.
  10. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам.
  11. Колата е а3 8р 2004 3,2. Появи се едно странно тропане от пред. Не е постоянно,на павета го няма. 5 човека досега го гледаха и всичко е перфектно и стегнато. Няма никакви лифтове и хлабини. Смених тампоните на носачите задните защото имаше някакво минимално отклонение хванато с пяна и лост. Преди месец смених тампоните на макферсоните защото левия лагер беше блокирал. При смяната на тамп.на макферсона прегледахме амортесьорите и там нищо. тропанете е само надолу. Когато слизам от легнал полицай или падна в дълбока неравност но само надолу. Някой да е имал такъв проблем или да е чул или чел някъде за нещо подобно? На право ме подлудява. Преди 3 години имах друго същото ауди и там се появи същия проблем след 1 година каране в бг. Това го карам от 2,5 год. и се появи преди 2 месеца. Някаккви идей?
  12. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Колата си е фабрично със ксенон. Не съм слагал никакъв китайски тунинг. Това ми е второто подобно ауди 3,2 quattro dsg. Аз също съм подавал ток и на двете и никога не съм имаш проблем. Незнам момчетата в сврвиза как и с какво са подавали но е факт,че ми върнаха колата със прозорци във вратите който не се вдигат,неработещи чистачки и смахнат темпомат. Теди и Светльо(момчетата който иправиха модула) казаха,че причината е токов удар. Първо ми казаха да търся модул,но след това звъннаха и ми казаха да не търся защото имат в сервиза ауди със същия модул и ще го презапиша. Това е въпростния модул.
  13. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Днес вече е готов. Беше заминал модула от токов удар. Един пич от Левски презаписа и кодира модула и вдичко вече си работи.
×
×
  • Create New...