Jump to content

VGS noby

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно VGS noby

  • Рожден ден 27.09.1978

Друго

  • Kaра
    Lancer X 1.8 CVT

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Смолян

VGS noby's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да знае някой читав сервиз са проверка на колата в Кюстендили или в София?
  2. А има ли конкретно слаби места по корпуса на мотора в които да се загледам, или може да тече от всякъде? Той двигателя мисля е най малкия проблем за поддръжка. Останалите агрегати ме притесняват повече: скорости, карета кардани диференциали. Останалото е консумативи. При всяка кола ги има за сменяне.
  3. Тази е със сервизна история до 158 000км в Швейцария. След това няма писано. Собственика казва че е сменял веригите, но ако я взема аз ще си ги сменя да съм сигурен. Те комплекта 4бр вериги и един куп обтегачи и водачи ли са де да ги знам са 1300лв. без труд. За кутията не е ясно, но ми казаха че евентуално ако е сменяно маслото и през 60 000км., няма да имам проблем. Иначе се сменя някаква турбинка ли е кво е незнам за 2500лв без труда. Газификацията е ясна, той не е FSI мотора. 2500лв и е газифицирана. Мене ме интересуваше нещо друго специфично, което трябва да се гледа преди покупката, защото никога не съм се сблъсквал с такава кола. До сега, като по-малък винаги съм избягвал европейските автомобили, но винаги им идва времето и на тях. А за колата със 100% доказана история, такава е само ако си я купиш ти нова!
  4. Здравейте, предстои ми покупка на AUDI A6 (4F, C6) 4.2i, V8 , 40V quattro (335hp) 2005г (двигателя е с вериги) автоматик. До сега никога не съм имал или поддържал такава кола. Може ли да ми кажете и да ми дадете насоки какво да гледам и каво да проверя по колата, преди да направя сделка. Ако някой може да каже нещо повече за колата чрез номера на шасито (рамата),ето и нея : WAUZZZ4F36N024169. Интересува ме и какви евентуално бъдещи проблеми могат да ми създадат основните агрегати на автомобила. Колата е внос от Швейцария, на 171000км. Предварително благодаря на всички, които ще ми помогнат.
×
×
  • Create New...