Jump to content

Menethil

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S8 D2

Последни посетители

971 профилни разглеждания

Menethil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да повдигна темата. S8/99 година, фейс - Евро 3. А в талона милиционерите написали Евро 2....
  2. Ще се включа по темата и с един "частен майстор", по препоръка от приятел. След удар встрани от трамвай (шофьорската страна), колата ми временно беше с пред-фейсови врати. Купих фейсови, договорихме 500 лв за слагането им + още 300 за боя (цени с труд) и се оказа, че здрава щипка няма. Да, ама човекът сви рамене и каза : "Или търси, или си взимай колата". После се оказа, че лайсните до праговете трябвало да се лепят с някакво лепило, че да застанат прави (?!?!). Перманентно пиян на гъз, все "едни парички да оправим, че ми изникнаха едни разходи а и детето море иска...." Реално човекът придоби познания по Д2 заради моята кола. За мен резултатът е 90 дни на произвола на времето, без централно, без радио и с криви врати. Какъвто ще да е сервиза - документ да има, после има кой да се разправя с тях.
  3. ОК = имаш ли ? Ако имаш - метни цена на лично
  4. Иде реч за ето тази планка, прилагам снимка.
  5. Коко, здрасти ! В издирване на капачка и дясна решетка за халоген за S8 D2 08/1999 г. съм. Или ако други подобни са съвместими. Не държа на оригинал, но в момента имам само една дупка там...
  6. Привет, Аз съм също в търсене на подобна част, но за модел август/99. Две части са - капачка за халогена и решетка, вдясно ми трябват и двете. Моля, ако на някой му се намират на човешка цена - да драсне едно ЛС.
  7. Menethil

    Не пали

    Интересно моята защо пали като има под половината ? Или просто си показва, че е под половината а реално е друга ситуацията...?
  8. Отговори така и не получих, въпреки надеждите си и съдбата ми намигна. Реших да разгледам карантиите на огледалото, да не е изгоряло моторчето. При свалянето му от вратата се оказа, че решението било доста елементарно. Буксата за подгрев и прибиране е отделна. Там отива въпросния кабел. Пускам снимка, ако някой се сблъска с проблема и нека темата се заключи.
  9. Привет, След страничен удар вляво не успях да намеря фейсови врати за машината. След доста търсене все пак намерих в добър вид и сега ги монтирам. Обаче в бързината съм забравил да снимам моментното положение на кабелите и сега един (който мисля е за огледалото ) виси. Въпросът ми е къде се свързва той ? Огледалото работи добре, но не се сгъва. На преди-фейсовите врати всичко си беше ок. Инсталацията е същата, но сега само стъклото работи. Прилагам снимки и моля за помощ ! Проблемният кабел е на долната снимка в долно дясно.
  10. Цената предполагам е кой колкото даде... Година, пробег и екстри ние ли ги определяме ?
  11. Дето има грешка - има и прошка
  12. Много бих се радвал да ми споделиш, ако може и на лично, как стигна 120 коня отгоре на атмосферен мотор без принудително пълнене !
  13. S8 D2 4.2 2000 г. От 17/100 бензин нагоре. Като 17 е при много леко каране и почти без задръствания. Реалистичен разход е 20+
  14. То и сиренето вече не е от евтините стоки....всъщност, отдавна не е. Но хляб се намира и евтин. Пич, може би е по-добре да се ориентираш към A6 4f/ A4 B6-B7 с подходящите двигатели.
×
×
  • Create New...