Jump to content

Miladin Miladinov

Members
  • Мнения

    820
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Miladin Miladinov

  • Рожден ден 12.07.1986

Друго

  • Kaра
    Opel Astra

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    CO

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Miladin Miladinov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам: Тунингован компютър за Audi A4 1.9 TDI с код на мотора AHH от 90 к.с. към до около 140 к.с., оригинален италиански тунинг в цената е включено безплатно клониране на имобилайзер. 230 лв. Телефон: 0897807085
  2. Малко по темата за безжичен ток... https://www.macrumors.com/2017/09/19/pi-charger-wireless-charging-beyond-qi-mats/
  3. Не иска да ми се инсталира добавката subsunacs/subsab. Дава ми грешка "Инсталирането на изискване се провали". - къде е решението? Пробвах да я инсталирам от няколко репота - все греда... И друг въпрос - мога ли да подкарам бг субтитри с английски интерфейс, че тоя бг интерфейс винаги ме е дразнил Версията на КОДИ е 17.
  4. иФон СЕ е твоят телефон. С него няма да имаш софтуерни проблеми от това естество, поне в следващите няколко години... http://www.apple.com/bg/iphone-se/
  5. Нали знаеш какво е казал А. Константинов, който неслучайно е изобразен на столевката - "Разни хора, разни идеали."
  6. Има едина друга гледна точка - на масовия потребител, дето си цени трудноизкараните пари, хич не му дреме ако лаптопа му няма САТА3 или дачиата му няма дистроници, щом имат гаранция и нещо ако стане нема да фърлят още трудноизкарани пари. И без т'ва ще ползва лаптопа за браузване, а дачиата за, класслесс придвижване от т.А до т.Б.
  7. Имам такова Леново. Ползва се от клиенти в заведение, за браузване и си върши работата добре. Не виждам причина да не върви и офис. Не е имало хардуерни дефекти, освен че му счупиха много бързо едната панта и не можах да му подкарам микрофона, което може да се дължи и на софтуерен проблем . Наложи ми се да разглобя половината лаптоп за да му насадя ССД, освен това чипсета не поддържа САТА3 и не може да ползва такъв диск пълноценно. Други забележки нямам.
  8. Освен някоя баба машинописка да я ползва... Аз никога не съм купувал за себе си лаптоп/клавиатура с БДС подредба.
  9. Обърни внимание на това: https://support.apple.com/en-us/HT202041
  10. Бутонът за усилването на звука (+) на айфона действа като хардуерен бутон за камерата.
  11. Трябва ти обикновена гласова карта. Имай предвид, че за всяка операция се изпраща СМС, и ако нямаш включени (т.нар. "безплатни") и на двете карти, ще те таксуват някакви стотинки за всяка една команда/отчет на печката.
  12. Верно пише в обявата че е '98 лето (т.е. преди фейслифта), а аз какъв анализ и направих, заеби...
  13. Капака на багажника не ми прилича на фейслифтов, или поне надписите (А4, 1.8Т) не са там, където трябва да бъдат. Копчелъците на климатроника и таблото (километраж, оборотомер и т.н.) също ми изглеждат да са пре-фейс. Мигачите на калниците също ме съмняват малко :). Според мен има голяма вероятност колата да не е фейслифтова. Нека някой по-компетентен да потвърди.
  14. Дали това върши добра работа? http://www.ebay.com/itm/1x-Genuine-Michelin-Digital-LCD-Tyre-Pressure-Gauge-Keyring-Small-Lightweight-/351576491119?hash=item51db97846f:g:dkUAAOSwG-1W0YAO И аз бих си взел, стига да отчита точно.
  15. Колата ми излиза оригинално с aкумулатор Варта 50Ач / 375А. Тъй като вече беше за смяна, вчера реших да го сменя с нов. За оригнален, Опел ми обявиха цена от над 200 лв. и реших да взема афтърмаркет. Тъй като не можах да намеря със фабричните параметри, първоначално търсех акумулатор, който е с параметри, близки до тези на фабричния, но в последствие взех Бош ЕС5 Силвър 61Ач / 600А. Сега се чудя, дали не трябваше да взема по-слабия Бош ЕС5 Силвър 52Ач / 520А. Има ли негативни ефекти от поставянето на по-голям акумулатор от необходимото?
×
×
  • Create New...