Jump to content

evildevilbg

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

547 профилни разглеждания

evildevilbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сложих си зимните гуми и проблема остава на лице - балансирани са и джантите не са били криви. Може би поклаща малко по-малко със зимните гуми, но определено си го има. Някакви други идеи?
  2. Здравейте, А4 Б6-ка Имам доста странен проблем, който го забелязах след една доста дъждовна вечер. На сутринта се качвам на колата и тръгвам - на всеки 5-6 секунди колата поклаща задницата (мисля че е там, поне така се усеща), все едно минава през лека неравност на пътя. Това става на скорост и на свободна. Усеща се най-вече на скорост до 40 км/ч. Заведох я при доктора да провери окачването и гумите. Бил прегледал всичко отзад + гумите и каза, че само двете биалетки са за смяна и са доста разбити. Смени ги, но проблема си остана. Някой да има идея какво може да е? Възможно ли е да крива джанта? Мерси предварително!
  3. Колеги, взел съм подлакътника, но съм леко с две леви ръце в това отношение и нямам кураж да режа сам Някой от Пловдив да помогне или да знае сервиз, който би направил това?
  4. Здравейте! Имам малко нестандартно питане аз. Може ли някой да ми препоръча сервиз или човек от форума, който може да ми ретрофитне подлакътник на а4 б6? В доста сервизи ме гледат странно като попитам. Става въпрос за Пловдив. Мерси!
  5. Здравей, колега! Подлакътник има ли и продава ли се?
  6. Колега може ли някоя друга снимка специално на подлакътника? Кожен е отгоре до колкото виждам. Също така колко му търсиш на него? Мерси!
  7. Колега, имах подобен проблем. Дисковете имаха ръб, пък и моите накладки бяха сменяни незнайно кого. Смених и двете и всичко заспа. Все пак препоръчвам да не правиш компромиси за спирачките, особено като ти удря във волана на по-висока скорост.
  8. Реших да сменям предни накладки и дискове + спирачната течност. Горе долу според вас колко ще излезне всичко със труда.
  9. Здравейте, Имам проблем от вчера с Б6-цата, като завивам по-рязко (и то само на ляво) ми излиза за спирачките (Bremse), за около 5 секунди и се маха след това. И така на всеки такъв завой. Според вас какво може да е - накладки, спирачна течност, дискове? Интересно ми е защо става само при завоя. Мерси предварително.
  10. Колата изглежда ужасно, ама за тези пари 1.9, че и куатро е нормално... Според мен обяви под 8к за комби 1,9 куатро е несериозно да се гледат. А за седан дори 10к. Тази колата е счупена от каране, мърлява доста отвътре и най-вероятно веднага ще изскочат ремонти за поне 2к отгоре (недей си боже повече). И това не броим обслужването на всичко нужно за още 1к (с качествени части).
  11. Да, колега сега се сетих, че точно това ми казаха... Доколкото разбрах не си струва да се оправя, че самият труд ще струва доста. Някой, който го е правил това да има идея колко ще струва труда приблизително?
  12. И аз имам подобен проблем с тези плафони във вратите, но не ми светят само някои врати - предна дясна и лява дясна . Смених лампичките и не е от това проблема. Един майстор ми обясни, че имало някаква схема във вратите, която била прецакана. Същите тези две врати, като са отворени не ми излиза на ФИС-а. Някой знае ли горе-долу колко струва тази гъзария да се смени във вратите? Мерси!
  13. Здравейте колеги, Според вас колко спешна е смяната на тампони на а4 б6 1.9? Даде грешка на ВАГ ком, майстора погледна и каза че единия тампон е за смяна, но не е спешно. Цитирам: "Аз имах същото Ауди и карах няколко години така, няма проблем." Вибрации в купето няма сериозни - може би малко педала на газта и това е. Та въпроса ми е може ли да се отложи тази смяна (двата тампона + на скоростния лост) примерно за след зимата? Мерси!
  14. Нямам думи колко коректен е колегата. Поръчах си ангренаж и водна помпа от него и Еконт бяха успяли да пукнат водната помпа. Райно я замени без забележки. Да не говорим за качеството на частите и цените. Препоръчвам!
  15. И аз да си изкажа мнението! Преди около 3000 км смених маслото с Мотулско от колегата и филтри от него. Всичко качествено и на много добри цени. Колегата е отзивчив, много ми помогна при няколко запитвания, които имах и всичко беше доставено много бързо.
×
×
  • Create New...