Jump to content

sohk

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B6 1.9TDI quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

632 профилни разглеждания

sohk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трябват ми за А4 B6 Avant двете неща от прикачените файлове спойлер за предна броня решетка с дупка за халоген - лява.
  2. Аз на моя AVF с quattro градско под 8.5 трудно правя. На дълъг път съм 6-6.5. Понеже повечето хора съм останал с впечатлението, че са с подобен разход, съм го приел за нормален.
  3. Здрасти колега, Интересувам се от следните неща за B6 Avant. 1. стъклото на задна дясна врата, заедно с целия модул около него (рамка и т.н.) Разбивана е колата преди през това стъкло и има изкривени и отчупени части около него (където са бъркали за да го чупят), както и самото то не е оригиналното. 2. Сирена за аларма. 3. рамо за предната чистачка от страна на шофьора. 4. Врътката за включване фаровете - ако е в добро козметично състояние. 5. Оригиналното радио Concert (със CD) ако имаш и можеш да ми дадеш цена за него. Поздрави
  4. Благодаря колега. Реално ми трябва само стъклото с рамката около него. Разбивана е колата преди през това стъкло и има изкривени и отчупени части около него (където са бъркали за да го чупят), както и самото то не е оригиналното.
  5. Здрасти колега, Интересувам се от следните неща за B6 Avant. 1. стъклото на задна дясна врата, заедно с целия модул около него (рамка и т.н.) 2. Ако има аларма ме интересува сирената само. 3. рамо за предната чистачка от страна на шофьора. 4. Врътката за включване фаровете - ако е в добро козметично състояние. 5. Оригиналното радио Concert (със CD) ако имаш и можеш да ми дадеш цена за него. Поздрави
  6. Здрасти колега, Интересувам се от следните неща. 1. стъклото на задна дясна врата, заедно с целия модул около него (рамка и т.н.) 2. Ако има аларма ме интересува сирената само. 3. рамо за предната чистачка от страна на шофьора. 4. Врътката за включване фаровете - ако е в добро козметично състояние. 5. Оригиналното радио Chorus или Concert e, и ако можеш да ми дадеш цена за него. Поздрави
  7. Здрасти колега, Интересуват ме следните неща за B6 Avant 1. стъклото на задна дясна врата, заедно с целия модул около него (рамка и т.н.) 2. Ако има аларма ме интересува сирената само. 3. рамо за предната чистачка от страна на шофьора. Поздрави
  8. Колега интересуват няколко неща: 1. стъклото на задна дясна врата, заедно с целия модул около него (рамка и т.н.) 2. подлакътник между двете предни седалки - окл/закл ли се нормално и ако е здрав - цена 3. Ако има аларма ме интересува сирената само. 4. рамо за предната чистачка от страна на шофьора. (всъщност не знам дали е от страна на шофьора понеже е с десен волан. трябва ми лятото рамо на такава с лял волан.)
  9. Аз също имам интерес за една един брой. За B6 с Concert става въпрос. Тези дни ще монтирам Concert-a, но мисля, че там няма да има проблем, така че може и мен да имаш в предвид. Един въпрос ... има ли ограничение в големината на USB/SD картата?
  10. Ще изчакам колегата да каже дали стават и ще си взема и аз
  11. Здравейте колеги ... имам едно свирене като навия пълен ляв или десен на място. Най-често се проявява докато паркирам. В движение като че ли не съм го чувал. Гледах нивото на хидравличната течност, по средата е между min и max, но е чисто черна, а някъде бях чел, че трябва да е зелена. Понеже от скоро съм с кола и не знам какво се има в предвид под зелена - тъмно, ярко или светло зелена. В моята ако се вгледам мога да открия зелени оттенъци. Та въпроса ми е, възможно ли е ако ми е стара хидравличната течност, тя да е причина за това свирене или другаде да търся проблема? Да добавя, че колата още не е обслужвана, а са сменени са само масло и филтри. Според майстора мога да карам без да я обслужвам до следващата смяна на маслото и филтрите.
  12. Един въпрос към колегите с B6 Avant ... Кората на багажника, понякога при преминаване на по-сериозни неравности с малко по-висока скорост, се откача и се прибира. Случва ли се и при вас? Приемам го за конструктивно недомислено, защото улейчетата, в които влиза за да се закрепи, са доста плитки. Чудя се в момента за някакво решение не проблема, което да не е така да се каже "побългаряване" (най-лесно ще я хвана с едни телове).
  13. Идеята е добра но има доста за доизкосуряване. Като допълнение, вече има подобен български сайт, който е доста добре направен (http://www.carspending.com), но има едно основно нещо, което му липсва - мобилна версия/приложение. Вместо да правите два еднакви сайта, се съберете с човека правещ другия и с общи усилия направете една много добра система.
  14. Здравей колега, Трябва ми една малко странна част. Това и е номера: 8E9 955 985 Мерси предварително.
×
×
  • Create New...