Jump to content

zaza13

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

zaza13's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Обтегачите са по 350.лв. без ДДС. Това е в момента цената в Порше. Отделно има един куп други части за смяна към тях. Разни болтове, уплатнения, гумички и какво ли още не. Излиза малко под 2000лв за всичко - частите + труда за двата обтегача. Говорим за в Порше. Ако някой може да препоръча надежден майстор за обтегачите признат тук във форума за София ще съм му много благодарен.
  2. 350лв. без ДДС за единия
  3. Колеги, някой може ли да предложи от къде да си закупя обтегачите. Ходих в Порше обаче нещо много ми се стори цената. Искам оригинални. Ето това са им номерата: - 057109218К - 059109217С Благодаря предварително!
  4. Tipp, колко ти излезнаха двата обтегача в UK ако не е тайна? Това са за горните вериги нали?
  5. zaza13

    Нов акумулатор при А6

    Купих си кабел, инсталирах VCDS и успешно активирах зеленото меню. От там активирах индикатора за нивото на акумулатора. Добре обаче постоянно показва че е така (на снимката). Сега не знам това какво означава, че нищо не отчита или че акумулатора е на 100%. То аз 20 мин. я държах на контакт с включено радио и не ми се вярва поне един процент да не падне. Трябва ли освен да се активира индикатора и още нещо да се настрой или просто за тази кола не е предвидена функцията?
  6. zaza13

    Нов акумулатор при А6

    Зеленото меню не ми е отключено и не мога да си изкарам индикатора за нивото на акумулатора. Как може да си изкарам зеленото меню? Като натисна Setup + Car и нищо не се случва
  7. zaza13

    Нов акумулатор при А6

    Колеги, как мога да изкарам индикатора за нивото на акумулатора? Само с Vagcom/vcds ли?
  8. Издърпах я с две отверки и какво да видя липсва ми цялата дюза Погледнах и работещата пръскачка и изглежда всичко си е на място. Лошото е че не знам дали освен дюзата не липсва и още нещо. Колата така я взех така че преди това не знам какво е правено. Знаете ли някъде сервиз в София, където ще се занимават с такова нещо?
  9. Колеги, моля дайте съвет! Едната пръскачка за почистване на фаровете не работи. Другата работи без проблем. Така е запечатано всичко, че нищо не се вижда при отворен капак. Имате ли идея какъв може да е проблема или къде мога да я закарам да я погледнат? Audi A6 4F
×
×
  • Create New...