Jump to content

LUSO

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A8

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

645 профилни разглеждания

LUSO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега трябва ми дроселова клапа за Ауди А8 2006 4.2 бензин 335 коня .моята приключи

     

  2. Колеги търся читава дроселова клапа . 0886 828282
  3. Колега благодаря за съвета ,тел.имаш ли

    На този магазин

  4. Колеги търся стабилизираща щанга с тампоните пълен комплект .ако някой има читава.купувам я колата е А8 4.2 бензин 2006 година.Благодаря предварително.
  5. Колега имам ауди А8Д3 предния ми ляв амортисьор при бавно каране се чува леко чукане с времето вече се усилва .какво мога да направя.може ли да го рециклираме .другия вариант ако предлагате само амортисьор да купя.предварително благодаря

    1. георгимаринов

      георгимаринов

      здравей колега, предлага се или само възглавницата 770лв , или цял амортисьор с възглавница 1788 лв ( с връщане на стария ). 

      за всички колеги от форума -10 % от цените .

      Поздрави

      Георги Маринов

      0878155775

  6. Колеги имам Ауди А8 Д3 Спуках предна лява възглавница рециклирах я. но сега като карам бавно се чува леко чукане ,бях на сервиз и според тях проблема е в амортисьора,варианта е да намеря само амортисьор и да прехвърля новата възлавница .ако някой има бих го купил.Ще се радвам ако някой знае и друго решение .Благодаря предварително
  7. Намерих ги в олх.с болтове за 150 лв.
  8. Kрематор е човека за това.пипна моята кутия и сега няма нищо общо с преди.но до колкото разбрах има кутии които не могат да се упгрейдвад.това той ще ти каже.
  9. LUSO

    Audi A8 D3 4.2 TDI след 2006 Face

    Колега коя е тази фирма за доработки
  10. Колеги търся фейс лифт стопове.намерил съм на цена 1200 лв.нови ако някой може да ми даде по добра оферта,може и втора употреба.
  11. Колеги имам нужда от помощ !Имам ауди А8 2006 год.колата е с 19 цола джанти.гумите са 255/40/19 искам да сложа фланци но не знам какъв размер да бъдат,от какъв материал и само отзад ли трябва да бъдат или и отпред.благодаря предварително.
  12. Колеги трябва ми мотор за ръчната спирачка,заден ляв.колата е ауди А8 4.2 бензин 2006
  13. Здравейте колеги от няколко месеца съм собственик на ауди А 8 4.2 бензин 2006 год.колата е много добра но има следните два проблема .понеже е стояла в гараж и акумулатора беше паднал като тръгнах по магистралата установих,че автопилота не иска да се включи,попитах предишния собственик за причината и той ми каза,че най вероятно трябва да се калиброва дистроника.1 Въпрос ми е каде освен в ауди мога да направя това?2 Ми проблем е забелязах при въртенето и по време на движение се чува виене в волана сякаш няма хидравлична течнос ,проверих течноста и тя е ок.до сега не съм имал ауди и за първи път се сблъсквам ,ще ви бъда благодарен за съвети от какво може да бъде и как и при кого мога да оправя проблема .лятото съм в слънчев бряг и ако може да ми препоръчате добър специалист ще ви бъда благодарен колеги.
  14. Извинявам се за този въпрос но съм нов във форума и се интересувам как мога да напиша тема относно някои въпроси свързани с моята кола.
×
×
  • Create New...