Jump to content

ltr

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6

Последни посетители

396 профилни разглеждания

ltr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , не искам да пълня темата с благодарности , но няма как Благодаря за подробната информация и снимки ... ще се възпозваме Един въпрос - има ли в София някъде където могат да ти го поставят , разбира се срещу заплащане? Питам защото не съм толкова сръчен като колегата
  2. ltr

    Вода в краката на водача

    Благодаря ви за съветите нямах време да погледна , но тези дни ще го направя според вашите съвети и ще разкажа какъв е резултата. За информация - има шибедак и него обстойно го прегледах за някаква влага ( първо в него се осъмних ) но всичко беше сухо като пустинята Сахара , но това което ми споделихте за болкуците ще го проверя и ще споделя. Благодаря още веднъж за отзивчивостта и поздрави на всички !
  3. Здравейте съфорумци , имам смешен но и неприятен проблем, моля ако някой има идея да сподели. Та при по- обилен валеж и спряла кола ( както и при автомивка ) в краката на водача се насъбира вода ( която не е кой знае колко , но ако обема на дъжда е голям и локвата става значителна ). При преглед не виждам очевиден теч от някъде , изглежда по-скоро като че ли се стича по корите от някъде. Ще бъда много благодарен ако някой има идея или е решавал подобен проблем да сподели евентулното решение. Колата е Ауди А6/4Ф 3.0 ТДИ 2005 Благодаря предварително и поздрави !
×
×
  • Create New...