Jump to content

Toledo

Members
  • Мнения

    11045
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    без сако

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

4285 профилни разглеждания

Toledo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това ли ? https://coffeecraftex.com/about-coffee-craftex/ Много симпатично място. Човекът и кафето също. Има доста видове кафе, поръчки над 40лв изпращат навсякъде.
  2. Какви подводни камъни те притесняват ? Никой лизингодател няма интерес да отблъсква клиенти, напротив. Това, което си чел в нета, са пълни глупости. Какво означава да закъсаш финансово ? Предполага се, че имаш елементарна финансова култура, т.е. за всяко нещо, взето на лизинг/кредит, имаш заделени пари поне за няколко вноски. Ако усетиш, че вече този автомобил не е по възможностите ти, просто го продаваш във времето на тези няколко вноски и приключваш. Кое е толкова притеснителното ?
  3. Аха, ясно, реших, че е имал някаква дилема между двете
  4. Това значи ли, че 3.2FSI излиза 500лв на месец по-скъпо от Камаро ? Едва ли разликата е в гориво, къде е тогава ?
  5. 20.99лв за неограничени разговори и 10ГБ нет
  6. Да, еспресото трябва да е късо и ми стана странно, как на предната страница обясняваше, че изтича от цедката за около 20 сек. ... Thor е прав за автоматите - в еднакъв ценови сегмент няма кой знае каква разлика. Аз съм с Gaggia Naviglio и едва ли се различава особено от подобно Saeco или Krups. Разликата според мен основно може да се усети от кафето, а не от машината или мелачката. И идеално кафе няма, всичко е въпрос на вкус, затова и има толкова различни видове.
  7. Благодаря, но ще пропусна. Сега ще пиша по-бавно, отново : проблемът не е в маслото на ВАГ, а в двигателя на ВАГ. Ще ти повторя, че Евро6 турбобензин може спокойно да не гори масло. А относно това вълшебно правилно масло, което съм уцелил - моята кола може да се обслужва при 3 оторизирани дилъра в София. Бил съм при два от тях / заедно с предишния модел / - в единият ми наливаха Тотал, при другият наливно Мобил. ВАГ са се осрали с двигателя, а не с маслото. Това е, без значение дали ти харесва или не.
  8. Казвам, че в първия цитиран от мен твой пост написа глупости. Или само аз не видях, че някъде си коментирал каране на заварка ? Или че по дифолт всички пиещи масло ТФСИ-та се карат като на Цецо колата ? Масово се карат както аз карам и масово гълтат в пъти повече масло от моята. И проблема не е в технологията, а в производителя.
  9. Поредните глупости. Турбобензин Евро6, пред втора смяна на масло съм, не е мръднало с мм, последно го проверявах преди няколко хил, когато навъртях набързо 3хил по италиански магистрали. Даже и не знам какво ми наливат при смяната. Вече не мисля и да проверявам нивото, явно е достатъчно , че не е ВАГ Забравих да спомена, че не го сменям на 10хил или по-малко, противно на всякакви гуру интернет писания
  10. Темата се беше прекрасна и с много по-малко спам от всичките останали теми за кИфтета, овошки и тем подобни изключително автомобилни неща
  11. https://www.webcafe.bg/mobilecafe/premiera/id_736747399_NA_JIVO_Premierata_na_novite_modeli_iPhone
  12. Онзи ден ми предлагаха 10гб за 20.99, Теленор в Ринг Мол
  13. На мен ми е интересно, предполагам и на автора на темата.
  14. На първа стр има поне няколко теми, където има в пъти повече храна, спам и квото още се сетите ... Тази поне беше за автомобили, а не за биберони и кебапчета.
  15. Моля да кажете къде, защото тук явно не може. Благодаря.
×
×
  • Create New...