Jump to content

DonTodi

Members
  • Мнения

    370
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DonTodi

  • Рожден ден 13.12.1993

Друго

  • Kaра
    A6 4F & X5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

955 профилни разглеждания

DonTodi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,купувам нож-спойлер за предна броня за ауди B5 2000г. фейс лифт!!! 0886959509!
  2. Здравейте,търся решетка с плочка за дистроник за ауди а6 4F 2008г.Моля свържете се с мен на 0886959509.Благодаря.
  3. Момчета,да не пускам нова тема.Някой знае ли,защо като пусна климатика се получават леки вибрации и като спра на място стават силни и на импулси.Понякога доста силни,понякога слаби,постоянно се променят?
  4. Кой колега имаше за продаване датчици за парктроник ?
  5. Покарах я днес кротко и се намести,явно е била още в адаптация.Ако видя проблем или ще ги изтрия пак и ще карам кротко или ще отида в Пловдив и Порше да я адаптират.
  6. Ще я покарам още няколко дена така,то и без това нямам избор,защото съм в Смолян и ако не се намести,ще запазя час в Пловдив.
  7. Гледаха я,казаха че няма проблем,но след ресета изчезна проблема със спирането.Сега само на 4-та е много по твърдо от преди.
  8. Колеги имах проблем с кутията,при спиране 3-та 2-ра 1-ва се усещаше.Ходих за адаптация в ауди,след което казаха,че не можели да направят адаптация и си тръгнах.Отидох при колегата Stanislav85 и го помолих да ми изтрие адаптациите.След като ги изтрихме първите няколко км. включваше странно,обаче проблема при спиране изчезна всичко стана супер.Карах я кротко 60 70 км след което по завоите към Смолян и давах взерски газ.Сега от 5-та към 4-та на ниски обороти с леко натисната газ леко удря.Другото което забелязах е при даване на R и D става малко по-грубо от преди.Какъв е вашия съвет,да отида в Ауди Пловдив там да направят адаптация или да ги изтрия пак и да карам кротко повече км. ?
  9. Колко време отнема?И колко гориво ще им трябва,ако е доста да я напълня преди това,да не се налага да зареждат
  10. Там кой знае на какъв терен ще я правят.Може и там.Там първо ми предложиха диагностика със специална техника и след това адаптация.Това в София правят ли го ?
  11. Последно като ходих в Порше Пловдив с друга кола,ставаше въпрос за бояджийното не останах доволен.След което щяха да свалят предна броня защото спря парктроника а той е монтиран от тях допълнително след закупуването на колата и има копче за изключване.Което малко ме..... затова питам къде да отида.Ако е в София в Запад да отида ?
  12. Ама не знам колко са кадърни?
  13. Къде точно да отида за адаптация на кутията?Мога и в Пловдив и в София.Препоръчайте където е тествано и се справят добре.
  14. Счупена кутия от старо масло няма! Мухабет by КОКО !
×
×
  • Create New...