Jump to content

kristaki

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kristaki

  • Рожден ден 20.07.1993

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Female

kristaki's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да, така я купих. Модулът е там, откриваме го, но явно не работи...
  2. Здравейте колеги, Имам проблем с airbag на колата. Свети ми лампата за airbag,ръчната свети постоянно и темпоматът ни работи. При диагностиката на компютър, airbag-a не го чете въобще. По думите на майстора модула се вида до него има контакт, но след него няма разпределение. Следващата стъпка, която обмислям е диагностика в audi сервиз. Ако мнякой може да ми даде някакъв съвет или мнение... Благодаря.
  3. Здравейте, Извинявам се, че пускам нова тема, но не открих нищо по моя въпрос. Имам ауди а4 2.0 дизел, автоматик, 2008г. Сега трябва да сменям маслото на скоростите. Може ли някой да ми даде съвет какво масло да е, имам в предвид като марка? Благодаря.
  4. kristaki

    Audi A8/ Audi S8

    Благодаря за съвета, но колата има голяма стойност за мен, доста съм вложил и предпочитам да я бутна малко, да вкарам някой лев и да стане както искам. Ако можете да ми дадете малко повече инфо за детайлите, които искам да променя (като предния капак?, размера на фаровете- има ли разлика...).
  5. kristaki

    Audi A8/ Audi S8

    Здравейте, Имам ауди а8 2004г. 4.0, перфектно е, с всички екстри. Искам и имам идеята да го понаглася с S визия, да e като S8 2008/2009г. изцяло, целият S line пакет. Като имам в предвид смяна на решетка, да е цялата маска, моята не е цялата. Смяна на фарове, броня.... Както и стоповете. И в добавка джанти. Въпросът ми е някой може ли да ми разясни малко повече подробностите, и какво трябва да се промени като цяло. Естествено ще има промени и по двигателя с чип...
×
×
  • Create New...