Jump to content

Torresit0

Members
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Torresit0

  • Рожден ден 14 Юли

Друго

  • Kaра
    1.8T

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Русе

Последни посетители

1286 профилни разглеждания

Torresit0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, търся преден ляв калник, шофьорска врата необорудвана + страничното огледало за ауди а4 б5 фейслифт.
  2. Здравейте, търся преден ляв калник за а4 Б5 фейс. Ако някой има преден десен с тъмносин цвят също съм заинтересован.
  3. Благодаря ви за отговорите, бяхте ми много полезни
  4. Лошото е, че съм от Русе и не мога да си намеря точно такава използвана тук за да я изпробвам и може да се огледам за нова, но не знам какви пари вървят. Започва да прегрява само когато съм с пуснат климатроник и съм спрял на светофар и имам чувството, че изключва компресора и има леко разклащане или не знам как да го нарека и след това започва да духа топлото. Когато не съм с пуснат климатик няма прегряване или и това не е нормално ?
  5. Благодаря ти много за отговора. Става въпрос за ел. перката да, по малката от двете, които са на радиатора. Питам за нея защото имам някакъв проблем със климатроника. След като го пусна да духа студено и съм в движение и най-вече извънградско си духа много студено и нямам проблеми, а когато съм в града по светофари и трафик, започва да духа топло и колата започва да прегрява. Чувал съм, че при пуснат климатик перката трябва да се върти постоянно, а моята не зацепва изобщо, а стига ток до нея и си мисля, че от перката ми се появява този проблем
  6. Здравейте, карам Б5 фейслифт, седан, 1.8Т и ми се налага да си сменя калника. Въпроса ми е имат ли разлика в калниците фейсовия модел и този преди фейслифта ? Също така и за малката перка на климатроника от същия мотор ?
  7. Здравейте, имам проблем с датчика за износени накладки. Светва само когато навия волана надясно. Предни и задни дискове и накладки са сменяни преди няма и 5000км. Свалих гумите и не се виждат никакви поражения по спирачната уредба. Спирачна течност има и не е мръднала грам. Докато дойде другата седмица да я вкарам в сервиза някой има ли представа и на някой случвало ли му се е подобно нещо само при навиване на дясно волана да светва на таблото лампата за износени накладки и след гасене на мотора и палене отново всичко да е ок до следващото навиване ? Колата е Б5 1.8Т, седан, 2000г и не е пипано нищо по колата, което може да е допринесло за проблема с този сензор.
  8. Здравей, колата е а4 2000г 1.8Т седан, търся щека за маслото и цена за фейслифтови стопове ?
  9. Здравейте, един приятел си търси кола, спрял се е на тази А7-ца и търсим мнение за автокъщата или нещо за колата, ако някой е ходил да я гледа. Благодаря предварително. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11474901342020578&slink=gu84zq П.п. Моя грешка
  10. Torresit0

    Страшна влага

    Усещаше ли проблем в климатроника и парното преди това, защото при мен няма проблеми всичко си работи добре. Ще погледна и за запушени канали, дано да ги открия Единственния ми проблем като пусна парното е че започва да мирише на двигател в купето, но също така не знам и там каква е причината. Къде точно мога да ги намеря тези отводнителни канали под и зад шофьорската седалка ?
  11. Torresit0

    Страшна влага

    Здравейте, имам проблем с влагата в колата.Почти винаги във влажно време на предния прозорец на определени места в долната част по дължината му се образува влага.Лошото е, че зимата замръзва отвътре и минава време докато се размрази. Нямам никаква представа от къде и какъв може да бъде проблема. Снощи паркирах до приятел, който беше паркирал малко преди мен и 2 часа след това през задния прозорец не се виждаше нищо, а предния беше замъглен само в долната част. Колата е Бе 5, седан. От къде може да идва този проблем ?Имам и абсорбатор в колата, който не помага.
  12. Благодаря за отговра.И аз си мислих, че може да е от баланса на задните гуми.Когато ги слагах април месец ги балансирах и възможно ли е да се дисбалансирала гумата или пък да я изкривя ?
  13. Появяват се около 110-120 при 90-100 ги няма вибрациите.След 120 вече нямам представа.
  14. Здравейте, понеже в петък ми се налага да пътувам с колата, а майстора, който ми я поддържа утре няма да може да я погледне реших да пиша тук и да ви попитам аз характерни ли са тези леки вибрации при скорост малко над 100 усещани в седалката за нещо точно ?Може би(не съм напълно сигурен), но май се чува и някакъв шум, който не мога да го опиша точно.Налага ми се да мина около 700-800км и съм леко притеснен преди понеделник или вторник да я оставя в сервиза за преглед.Колата е 1.8Т, 2000г, седан на предно ако има някакво значение.
  15. Нямам представа. След смяната на радиатора каза, че я е обезвъздушил, но вчера след като смени тази тръбичка явно не е.
×
×
  • Create New...