Jump to content

howkinss

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от howkinss

  1. howkinss

    Camshaft adjuster bolt

    Знаеш ли от къде мога да се снабдя с накрайника ?
  2. Откъде си купи накрайника Т40080
  3. howkinss

    Camshaft adjuster bolt

    Здравейте, предстои ми да сменям верига зад двигателя на audi a4 b7 2.0 tfsi понеже пластмасата на повдигача на веригата се е отчекнал. Има ли някой, който е развивал болт за регулиране на разпределителния вал. Дават го с някакъв сокет t40080 на мен ми се вижда почти подобен на торк t40. Има ли някой този сокет ?
  4. Не проблема беше от датчика в скоростната кутия
  5. Здравейте, Появи ми се много странен проблем с парктроника, след маневра назад си остана включен заедно със светлините и не иска да се изгаси на която и предавка да остана. Опитах се да изгася колата, да чистя грешки (нямаше такива), но нищо не помага и сега като някой се доближи до мен и почва да пищи по светофарите.. много е дразнещо, някой знае ли от какво може да е ? Поздрави!
  6. Привет, имам същия проблем през зимата, не знам дали не е от акумулатор понеже не съм го сменял, пиши ако намериш проблема.
  7. Тези дни като го отворя пак, ще изпратя повече снимки за информация.
  8. Да както е дадено по каталог съм го сменил преди няколко месеца, центровката на скоростите е много лесна има един болт който се отхлабва и се бута напред/назад да кажем, че съм го нагласил в най-добрата му позиция за смазване на самата ябълка на лоста, който придава движението към скоростната кутия не съм го правил. Били могъл да ми помогнеш с някакъв избор на силиконово масло за смазка или няма голямо значение? В допълнение при съмнения за съединител и т.н не е от него преди да го сменя бяха така и след смяната на нов, но съединителя си беше за смяна.
  9. Привет, имам проблем със смяната на предавките от 1-ва до 3-та като имам чувството, че ми закачат докато влязат на правилното си място, освен това миналата зима като падна големия студ лоста ми замръзна и трудно го изкарах от 1-ва предавка (решението беше да запаля на съединител). Отварях скоростния лост да видя ябълката дали е повредена но не видях нито стърготини от пластмаса под нея нито тя да има някакви дефекти. Махнах и пластмасовия капак, но не съм направил повече снимки за да покажа.
  10. howkinss

    Audi B7 2.0TFSI P0171, P0441

    А да попитам за P0171 като тръгна да правя диагностика за волтаж ми излизат данни на програмата само за О2 bank1 sensor2 като цяло са доста променливи, но като гледам са около 0,4 но за О2 bank1 sensor1 няма никакви данни. На catalyst Temperature (Bank1, Sensor1) ми е около 480 градуса по целзии. Как е възможно да ми излиза температура за bank1 sensor1 а да не ми излиза волтаж или гледам две различни неща ?
  11. howkinss

    Audi B7 2.0TFSI P0171, P0441

    Какъв е този клапан ?
  12. Приятели, мерси за информацията, ще гледам скоро да си сменя хидравличната течност и ще ви споделя какви са резултатите. Весели празници!
  13. howkinss

    Audi B7 2.0TFSI P0171, P0441

    Не знам как да я проверя, имате ли някакви предложения ?
  14. До колкото разбирам е време за нова кола
  15. howkinss

    Audi B7 2.0TFSI P0171, P0441

    не чист бензинов двигател
  16. Колата е 2006 година, а ако сменя направо хидравличната течност с нова няма ли да е по-добър вариант ?
  17. Привет, колеги Доста често ми се случва да ми светва чека на двигателя и във всички от случаите ми изписва грешка "P0171 - Powertrain System too lean (Bank 1)", а от скоро се появява и "P0441 - Powertrain Evaporative Emission Control System Incorect Purge Flow" Като първата ми грешка си е даже в червено. Забелязах, че ми скочи разхода на гориво драстично, като в града ми гори при нормално каране и трафик около 13л/100км засечен от среден разход, принципно я чакам да си загрее, а извънградско ми гори 8,3л/100км. Също така имам чувството, че е тромава като за двигател 200hp. Интересува ме тези грешки да ги взимам ли под внимание възможно най-скоро и какво мога да направя по въпроса, от какво би могло да бъде? Аз лично проверих за грешка "P0171" и се оказа доста обща. Другото което забелязах, е че отзад и двата ми аспуха са си черни.
  18. Здравейте, от няколко дни забелязвам, че като запаля колата сутрин и започна да правя първите маневри се чува някакво странно хрупане. След като завия и в двете посоки 2-3 пъти това хрупане за сега изчезва. Някой знае ли от какво би могло да бъде?
  19. Поръчах си го от един магазин за 190 лв Аз съм с мотор 2.0t fsi
  20. Намерих я тази част, но мниго трудно и то не в българия. Оказа се че пуска масло през самата букса като я настъпя малко повече.
  21. Да това е проблема е че не мога да го намеря в нито един български сайт за авточасти. Надявам се да го има на някои магазин...
  22. Дано ти свърши работа
  23. Изрежи си от пластика (карти)
  24. Здравейте, имам един проблем тече ми масло от този датчик, но не зная какъв е и на магазина за авточасти не ми показват същия елемент от картинката. Автомобила е Audi a4 b7 2.0 TFSI 200k Някой знае ли какво е това и къде да го намеря в София?
×
×
  • Create New...