Jump to content

AntonP

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

AntonP's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. AntonP

    Мноооого дими

    Черно, но не мирише на суров дизел.
  2. AntonP

    Мноооого дими

    Колега, турбината се чува че работи.Около 1500-1600 оборота започва да се чува.Колага е най-зле откъм мощност когато не е загряла добре.Също така в по-ниските обороти върви чат пат добре. но стигне ли над 2500 и да давам газ и да не давам все тая.
  3. AntonP

    Мноооого дими

    Както казах съм компютърджия и не разбирам кой знае колко.Още от началото си пуши колата.Иначе да съскане се чува,но съскане от самата турбина.И все пак боба дава ли сведения как да разбера къде е пробива?Имам предвид, как изглеждат нормалните турбо пътища и как такива с пробив?
  4. AntonP

    Мноооого дими

    Здравейте на всички! Наложи се да купим на жената кола и се спряхме на A3.Пояснявам, че съм компютърджия човек и не разбирам кой знае колко от автомобили.Както и да е колата е 97 г. 90 К.С. и до колкото успях да разбера е с двигател 1Z.Проблема е в това, че автомобила пуши много.Като казвам много, това означава наистина мнооого.Ще го оприлича на старите градски автобуси Освен пушенето ми се струва, че автомобила няма мощност.Аз лично карам фОбия 1.9 SDI и ми се струва, че на моменти дори Фабията върви повече от аудито, което ми се струва ненормално.Та молбата ми е, ако мога да направя сам някои проверки да ме ориентирате.Също така ако някой колега разбира и иска да я погледне (ще си платя разбира се) нека пише, защото знам че тук има доста хора които разбират повече и от майсторите.
×
×
  • Create New...