Jump to content

turbinata82

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно turbinata82

  • Рожден ден 10.12.1982

Друго

  • Kaра
    A6 1.8T AEB

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

815 профилни разглеждания

turbinata82's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. turbinata82

    питане за боя

    здравейте на всички.Някой може ли да ми каже от къде се пазаруват материали на ППГ и кои са им добрите лакове по специално НS-а. Мерси предварително който желае може да ми отговори и на лично!!
  2. Освен боя си купи и лак,защото без лака боята стой матова след като изсъхне.Другото което е преди боята да си пръскал филер върху кита защото иначе той всмуква боята и ще стой на петна.
  3. Аз купих унирояла гемата е супер като пипнеш спирачката лепи,на мокро още не знам.
  4. Прати ми снимки на лично да видя за какво става на въпрос,ако не си свършил работа де!
  5. пиши ми на лично да ти кажа адрес за доставката!
  6. Готов съм с боята на джантите,даже монтирах и гумите.Трябват ми 4 бр,капачки от новата партида сиви,ако не пасват много ще си ги боядисам.Адреса ще ти пратя на лично утре колега стига да имаш още капачки!
  7. Колеги погледнете това видео което намерих в тубата за скрито меню и настройки на климатроника. Някой да го е тествал това преди или да има обяснение за какво иде реч?
  8. Екстра е,колко комплекта имаш налични че ще ми трябват и на мен за след празниците ?
  9. пусни една снимка на задната страна дето има щампа и номер на ОЕМ то ако може де
  10. Джантите вече са мой,колегата е точен и коректен,препоръчвам го в това отношение
  11. за сега не Цитиране на предходно мнение!
  12. то и аз не съм с него просто има значение за кодовете които отговарят според заводски монтираната музика Цитиране на предходно мнение!
  13. 04618+32+64+1024 = 05738 Въведи тоя код и виж как ще е: 04618 кода на моята кола + 32 за закл. при 30км в час + 64 за вдигане и сваляне на стъклата с дистанционното на ключа + 1024 за сигнализация за закл. = 05738 и кажи как е после. Естествено кодовете трябва да отговарят и на заводски поставеното радио в колата Цитиране на предходно мнение!
  14. Ако си направил всичко както е описано в първия пост на колегата би трябвало да стане,провери пак въведен ли е пак правилно кода,ако не става мога да ти пратя моята комбинация от кода и да пробваш с него Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...