Jump to content

endemor

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

762 профилни разглеждания

endemor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам да оправям щети по каско от УНИКА, не съм ползвал до сега бояджийски/автотенекеджийски сервиз в София. Имам право на доверен сервиз и умувам къде да ида. Ако имате мнение за някой от изброените ЗА или ПРОТИВ, ще съм благодарен! https://www.uniqa.bg/kontakti/avtoservizi/#sofia
  2. Здравейте в духа на темата с копчетата, може ли да ми кажете как се вади копчето за парктроника. В момента при мен не може да се натиска, работи си системата, но не мога да я изкл. ако аз искам, трябва да потегля и тя да изгасне автоматично.
  3. Имам същия проблем, сенозора работи когато си реши. След като си поставил нов, трябва ли нещо да се прави софтуерно? Настройки, чистене на грешки и т.н.?
  4. Здравейте, Търся подобен гел/силикон за сензора за дъжд и светлини А6 (2007).?
  5. Нещо такова е и при мен... ще видя за грешка и фреон, като теб
  6. Ще проверя за грешка и ще видя все пак фреона как е.... въпреки, че си духа доста добре
  7. Имаш ли някакво ръководство, къде и какво мога да разглобя и да огледам?
  8. Момчетата от D-Bros ми го оправиха миналото лято, някакви грешки имало относно климатичната система. Не съм запознат в детайли какво точно направиха. Не мисля, че проблема е във фреона, защото при предният ми автомобил, когато не съм имал достатъчно фреон, просто духа много слаб хладен въздух. В момента духа много студен въздух! Проблема ми е, че без никакви грешки или неизправности просто спря да работи и след това сам реши и пак започна работа.
  9. Здравейте, За последната седмица ми се случи 2 пъти и реших да споделя. Карам колата градско, примерно 30мин, вече загряла добре с работещ на "ауто" климатик. Паркирам, върша работа за 10мин и пак тръгвам, обаче климатика не работи!!! Свети, че е включен, дава ми да си избирам температурата, сила на струята и всичко, но просто не духа нищо от нито един отвор! Изключвам го, пускам и отново същото, карама още 2-3 мин и тръгвам сам и започва да си работи нормално. Карам А6 2007 (преди фейслифт) от година, това ми се случи 2 пъти в една седмица. Климатика работи иначе перфектно, много студено духа и всичко друго е ОК. Някой сбъсквал ли се е с подобно нещо? П.С. миналото лято имах проблем, че някои въздоховоди започваха да духат топло, но бе грешка в системата, която изчистих софтуерно.
  10. Според мен няма оправия и аз много се дразних, как някакви странни станции стоят там. Просто свикнах да си ползвам опцията "запаметени станции"
  11. Благодаря много, вече няма да доливам по 5литра течност всеки месец
  12. Значи махам бушон 36 от кутията в ляво на волана
  13. Не съм отварял бушоните до сега... Тоест да разбирам, че трябва да извадя бушон 36 от холдър 30??
  14. Здравейте, Предполагам за много от вас, екстрата - пръскалки на фаровете е нещо по-скоро, като антиекстра или поне за мен е така! Много ми се иска да спра пръскалките. Един майстор ми сподели, че най-лесно е с прамахване на даден бушон, който е за тях. Някой има ли представа кой е точния бушон?
  15. Благодаря, ще купя тази седмица и ще го сменя. Виждам, че май ще е по-лесно да сваля жабката, този руснак много се мъчи
×
×
  • Create New...