Jump to content

dido73

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7Av.2,0 BLB

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1183 профилни разглеждания

dido73's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dido73

    Изваден вакум

    Колега ползвай този сайт. Можеш да откриеш това всичко тук.
  2. Колега, аз се сдобих преди две седмици с едно Сони 49ХF8505 и съм много доволен от покупката. Според мен най големите предимства са следните -100Hz - само този модел 43 и 49 инчови са със такава реална честота /според служител в технополис/ -Android - много приятно работи приложението на Bulsat. Управляваш каналите и звука от адекватния за това бутон на дистанционното. -4K - супер яка картина. Да при подходящ източник. Но наистина е велико. -много прилична бързина при зареждане на приложения. Според мен е много добър избор. https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KD-49XF8505-4K-Ultra-HD-LED/p/16140
  3. +1 за Беса. Аз също съм с половината такива. Аз си ги взех от тук http://martiauto.net/bg/product-list/2.html
  4. Може да погледнеш тук. https://audi.afora.ru/RDW/
  5. Погледни дали не пропуска вода от маркучето или оста на чистачката. Из форума имаше тема за това.
  6. На клапана за излишното гориво има семеринги 2бр. В комплекта с филтъра ги има, но са два цвята Син и Черен. Кой къде трябва да се сложи? /старите семеринги са черни и двете поне при мен/
  7. Да, точно както ти е казал колегата. Проблема е в ключалката. Има микро ключе което не работи. При мен го имаше същия проблем. Само с тази особенност че "някой" за да не отремонтирва, просто беше отрязал кабелчето. Така че ако почнеш от кабелчето ще разбереш дали и при теб не е налице и втори проблем /срязан кабел/. При срязан кабел също не свети на фиса че багажника е отворен както и не светва плафона на врата и не на последно място плафона който е над багажника. Имаше колега който предлага микрети в огромно разнообразие. Ето и линк Успех в отварянето. Не е нищо сложно. Пиши ако имаш проблем.
  8. dido73

    Зумер

    Незнам дали стават. Има тема може да потърсиш там. Имам още два останали. Ето и снимка.
  9. Никой ли не се е сблъсквал с такива проблеми.
  10. Здравейте младежи. Има ли някой идея как работи съединителя на A4 B7 2005 BLB 6 степенна скоростна кутия HCF. След смяна на съединител и маховик /новите са Sachs/ започна да ми създава проблеми. След натискане на спирачка и съединител при работа на двигателя на обороти задържа педала на съединителя долу и след това го издига. Нещо като засичане се получава. Това долу горе в момента на зацепване. От доста време ми създава проблем и спирачката. При студен двигател и натискане на спирачка, оборотите падат до към 800 и двигателя започва да тресе. След като отпусна спирачката се оправя. При повторно натискане на спирачка няма грижи. Та въпросите са: Има ли общо между съединител, спирачка и .... може би вакум? Какво е то? Къде да се търси проблем? Работи ли с масло съединителя? Това масло от спирачната течност ли е? Ползва ли съединителя вакум? Ако има масло, има ли помпа на тоя модел /долна / горна /? Може ли да е проблем с въздух в някоя от помпите? Общо взето какви са възможните решения. Схема /как работи/ също би била от полза. Отностно проблема със спирачките, така е от доста време. къде да търся проблема там? Четох че може би е проблем със спукан маркуч на вакуум или нещо подобно. Как да открия къде има спукване? Може ли да е проблема във вакум помпата? Как да го диагностицирам това.
  11. Каква е цената на пълен комплект Беса? Смятам тоя път да взема такива.
  12. Прекъснат кабел. Това е по вероятната причина. Или лош контакт. Също може да е и микроключето. Когато няма връзка не отчита. Когато има тоест двата кабела свързани към микроключето са здрави и ключето работи, тогава отчита на фиса. А ето темата в която може да получиш повече инфо. Успех.
  13. dido73

    турбо

    Кой е сервиза ? Просто превантивно питам, да го зачеркна от списъка.
×
×
  • Create New...