Jump to content

Excellent86

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A7 2015, 272 кс

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

361 профилни разглеждания

Excellent86's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако взимаш кола от Австрия, намери в близост представителство на ауди. Вкарайте я за проверка на всичко. фул чек е около 60 евро, ще те забавят 1-2 часа. Ако е автокъща, те имат транзитни номера, слагат ги на колата и отивате. Ако колата не може да я закараш, вземи номера на шасито и се обади на някой от тези които оглеждат коли, те имат връзки могат да ти помогнат с чекинга на номера да видиш дали всичко е сменяно и поддържано както трябва. Това е от моя скромен опит с две купени коли.
  2. Че какво му е на 272 коня дизел? Моята не е мръднала и в сервиза в който ходя ми казаха ,че много много рядко би дала проблем колата.
  3. Аз си купих преди няколко дни а7 фейслифт , предложиха ми още една на 52000 , но е без кожа , иначе фейслифт , върната от лизинг , ако търсиш нещо такова ,мога да ги питам ако решиш. Купих я от Германия , ходих до там и си я взех.
  4. Казаха ми ,че ще направят фул чек в ауди преди да ми я дадат, с цялата документация и какво е правено по колата. Километрите не са въртяни, но все пак като отида на място ще взема номера на рамата и ще я проверя , че да съм сигурен кога е била обслужвана последно. Колата е карана в холандия. Честно казано е по вероятно да е това което казва AALEXANDROV Но други мои познати са взимали от въпросния човек коли и досега всичко, което твърдят си е така. Колите се представят в чистия им вид, имат си коли и на по 300000 км ,но са на значително по ниски цени. За това не знам, но ще ми дадат всичко , което е правена по колата, всички налични документи и фул чек. Това също, ще го проуча благодаря! Точно това си мисля и аз , това е би трябвало да е много добре, Като отида на място ще гледам за всички неща , за които ми казахте, Благодаря ви сърдечно.
  5. Здравейте, ще купувам съвсем скоро ауди А7 2015 година 3.0 quattro 272 hp фейслифт на 140 000 км с чисто нова скоростна кутия (сменят я гаранционно поради дефект) . Някакви други проблеми, които се проявяват в тази кола има ли, какво да гледам друго за колата. Ако може за някакви съвети. Благодаря
×
×
  • Create New...