Jump to content

Jorje

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

404 профилни разглеждания

Jorje's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Jorje

    Снимки на А6 4F

    Ето ни и нас!!!
  2. Jorje

    ESP Fault see owners manual???

    Да, най вероятно е от акумулатора. Направихме замерване с VAG COM стойностите бяха 13.7-13.8 при запален двигател, при угасен и включено радио смакна дори и на 12.5, но има и друго, преди два дена сложих имобилайзер, който ( според майстора ми) бъгва модулите и за това немога да включа на скорост( чак при второто палене). Възможно ли е това, ако не е сложен както трябва?
  3. Jorje

    ESP Fault see owners manual???

    Мина ми през акъла, но на batery level ми показва 100%( незнам до колко е вярно)
  4. Jorje

    ESP Fault see owners manual???

    Здравйте колеги, отварям нова тема, понеже не намерих нищо във форума ( извинявам се ако има такава). Проблема е следния. При даване на контакт ми изписва на FISа (ESP Fault see owners manual) при което колата неиска да запали. След 4-5 опита,колата все пак пали,но скоростите непомръдват, изгасям, пак паля и всичко е наред до следващия път...
  5. Колеги,дайте идеи защо немога да се свържа с блутуут,при опит да се свържа колата ми казва че паметта е пълна,проверих няма стари номера който евентоално да я пълнят тая памет, мн се дразня че ненамирам причина за тоя проблем!!! Няква идея???
  6. Здвавейте колеги, едно въпросче!!! При опит за свързване с блутуут, колата ми отговаря че паметта е пълна, още несъм много запознат с MMI опциите и ще съм ви благодарен ако ми помогнете къде да вляза и да освободя памет? Благодаря предварително!!!
  7. Jorje

    Телефон

    Здвавейте колеги, едно въпросче!!! При опит за свързване с блутуут, колата ми отговаря че паметта е пълна, още несъм много запознат с MMI опциите и ще съм ви благодарен ако ми помогнете къде да вляза и да освободя памет? Благодаря предварително!!!
×
×
  • Create New...