Jump to content

Necrosa

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Nissan Qashqai

Necrosa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е много добър разход. По магистралата засичал ли си, тъй като всяка седмица ще пътувам?
  2. Здравейте колеги, на път съм да си взема A4 B8 2.0 TDi Multitronic седан, като основната ми идея да не предпочета 2,7 с V6 е, че на есен ще съм студент и ще ми е по-лесно да я поддържам, особено когато стане дума за гориво. Та колко ви горят тези автомобили с 143 к.с.? Предполагам, че и със скоростната кутия не би трябвало да има сериозни проблеми, тъй като не е толкова мощна и не се натоварва?
  3. Имате право, впечатление ми прави, че в обявата снимките са си на S5, а в описанието пише 2,7 TDi.
  4. Хм, писах му да ми прати повече снимки, защото в обявата му има само 6. Някакви идеи за въпроси как да го приклещя допълнително?
  5. Здравейте колеги! Харесах си една кола, тя сега се оказа в Дания (откъдето е и собственика). Човека ми предлага да ми я изпрати чрез транспортна фирма на негова разноска към България, понеже ще му излезе по евтино от това да се стещнем в Германия някъде. Аз пращам на банка в която фирмата има сметка 40-50% от сумата на колата, колата се изпраща чрез автовоз за 5-7 р.д. до милата ни родина и тука имам 5 дни тестов период. Някой процедирал ли е така до сега и има ли информация за такъв вид покупко-продажба? Мерси в аванс
×
×
  • Create New...