Jump to content

hpetrov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

376 профилни разглеждания

hpetrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Старият ти акумулатор е бил слаб и компютъраът си "мисли", че още си с него. Затова ти дава 10% заряд. Виж реле-регулаторът на алтернатора как е. Иначе, след като запалиш подай малко газ 2-2.5к оборота и динамото ще започне да зарежда правилно веднага. Ако искаш опитайте го това и ще видиш разликата след като вдигнеш оборотите.
  2. Благодаря за отговорите! Акумулаторът беше разреден, но нямам утечка. Тази нощ ще го заредят и тестват. Но проблемът идва от алтернатора, понеже не зарежда правилно. Едва, когато форсирам до 2-2500 оборота започва да работи както трябва, на ниските обороти не зарежда. Утре ще го прегледат, дано не е за смяна, а може и да е някое кабелче, слаба връзка. Приятна вечер!
  3. Здравейте! Колата ми е 2.4 бензин/газ. Имам следният проблем. Вчера след около 5км. каране на таблото светнаха следните грешки за ESP, ABS и Handbrake malfunction. Светлините на таблото изгаснаха, но имах мощност. Случи се на светофар и след около 300м. отбих, изгасих и се опитах да запаля наново. Но уви, остави ме на пътя. Наскоро сменях реле регулатор на динамото, защото подаваше повече ток. Спирачна течност имам, прегледах я за всеки случай, не е от там. Акумулаторът ми е BOSCH на 3 месеца, но вчера сякаш нямаше заряд, след като ми подадоха ток колата запали и я прибрах. Днес запали от първият път, чаках я да загрее и докато изпуша една цигара и като чух, че музиката спря видях, че отново всичко беше изгаснало по таблото. Последва опит да запаля отново и пак въпросните грешки, когато завъртя се чува 2 пъти леко чукане и дотам. Може ли да ми дадете насоки откъде може да е проблема? Все още не съм я карал на сервиз, защото не мога да я запаля, по-късно днес ще я закарам, ако трябва с репатрак. Благодаря предварително! пп: Свещите ми са за смяна.
  4. Здравейте, продавам 4бр. летни гуми! Run flat Линк към обявата: http://olx.bg/ad/letni-gumi-pirelli-p-zero-245-40-18-500lv-ID5JrkG.html Цена: 500лв.
  5. Здравейте, продавам 4бр. летни гуми Пирели P-Zero размер 245/40 18цола. Гумите са тип Run on flat(http://www.gumi7.com/bg/run-on-flat.html). Съхранявани са и се съхраняват добре. Намират се в гр. Бургас. За повече информация тел: 0884 36 56 86 Цена: 700лв.
×
×
  • Create New...