Jump to content

Blackhawk

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Шумен

Последни посетители

1128 профилни разглеждания

Blackhawk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги! Наскоро станах собственик на audi a3 1.6 101 коня, и имам следният проблем: Колата докато работи на тихи обороти играят около 30 оборота ги гледах на Ваг ком, над 1000 оборота няма проблем.Четох из форума, че може да е дроселова клапа и реших да я почистя махнах гофрата изчистих, но ефект нямаше.Пишеше също и за стъпковото моторче, но не намерих нищо за него, ще Ви помоля ако имате някакви идеи от какво може да е да споделите. Поздрави :))
  2. Добре,като разбираш толкова, кажи от какъв е проблема ?
  3. Помага разбира се, моторчето беше на парчета като го отворих...не виждам кое е смешното...
  4. Малко развитие по темата: Едната грешка 01271 - positioning motor for temperature flap (v68) я отстваних, бяха се изронили зъбчатките на съответното моторче(V68) и не отваряне клапата.Климатроника пак не тръгва и другата грешка пак си седи.Някой има ли идеи какво може да е ?
  5. Направих го, но нямаше резултат.Къде е другия на радиатора ли някъде ?
  6. На тръбите, които са до филтъра не се виждам датчик.Къде по точно се намира ?
  7. Малко развитие по темата Ходих при едни "специалисти" и ми казаха, че нямало връзка с компютъра.Някой може ли да ми даде някаква идея от какво може да е.
  8. Къде точно се намира този блок ?
  9. 46. Външна обкръжаваща температура, филтрирана за регулиране (вътрешен софтуер) 47. Външна обкръжаваща температура, нефилтрирана (вътрешен софтуер в градуси) 48. Външна обкръжаваща температура, нефилтрирана (цифрова стойност) за тези ли става въпрос ? 46. Външна обкръжаваща температура, филтрирана за регулиране (вътрешен софтуер) 47. Външна обкръжаваща температура, нефилтрирана (вътрешен софтуер в градуси) 48. Външна обкръжаваща температура, нефилтрирана (цифрова стойност) за тези ли става въпрос ?
  10. Да, принудително, за да го тестват.
  11. Релето и бушона ги провериха момчетата при които ходих да видят за фреона-работят.Как точно се влиза точно в това меню ?
  12. Под всичко имам предвид вентилатора и клапите, проблема е,че е всичко работи с байпас тествано е пък не ще да тръгва компресора от управлението
  13. Здравейте колеги.Проблема е следния: Времето се стопли и реших да пусна климатроника, но останах изненадан, при натискане на бутона не духа студено.Реших, че фреона е свършил и отидох на диагностика, но и там ме "отчаяха" и казаха, че имам фреон.След това тестваха компресора тръгва и няма проблем в колата става като в хладилник.Не мога да разбера какъв е проблема.Казаха ми, че проблема е с управлението, но всичко работи.Ако някой има идеи да споделя, ще съм много благодарен!Колата е а4 1.9тди 1997г
×
×
  • Create New...