Jump to content

mapoko

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8

mapoko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, търся задни червени амортисьори боге, за предно на а4 б5, моля за снимки,състояние и цена, казват, че боге/закс и т.н. са еднакви но не съм наясно, за това очаквам и малко информация.
  2. Audi A4(B5) 1.9TDI автоматик '97г. Всичко налично по колата, при интерес и въпроси на 885627800 -Петър
  3. Здравейте, За да не отварям нова тема за топлината на парното ще изредя какво е сменено и какво ми прави впечатление, а вие ако имате отговор на тези неща или сте имали същите проблеми, ще ви бъда благодарен за насоките, колата е А4 95г. 1,8 ADR. Направено: - сменен термостат 87градуса - обезвъздушена система Прави впечатление: -Колата загрява и държи 90градуса, но духа топло само от горе и долу(дунапрена със сигурност e скъсан), а страничните духат студено, главния радиатор при перките е студен-загрява малко от време на време и изстива, долния маркуч на радиатора(тройника) към термостата е студен, а към разширителния съд-врял, входния и изходния маркуч към/от радиатора на купето са вряли, ел. управлението на клапите са две лостчета-предното прави пъле ход , а задното има много малко движение, на самия дисплей на климатроника при натискане на всеки бутон се показва включване на климатика(демек ми се активира снежинката), бутона за вентилация на въздуха в колата не иска да приеме команда да светне(като го държа натиснат свети-активен, като го пусна вече не свети), в заключение ще добав, че климатика е празен и не съм правил промивка на с-мата.
  4. Здравей, Интересува ме предна броня за А4 95-99 седан(тъмно синя) имате ли? Цена и състояние.
  5. Колега, къде се намира модула и само него ли трябва да сменя или и друго(окабеляване).
  6. А ако се включи буксата в модула до краката и се изведе през вратата до буксата на дръжката, евентуално идва въпроса къде в този модул може би е включена/се закача? Цитиране на предходно мнение!
  7. Здравейте, Нов съм във форума и за това не знам дали пиша на правилното място. Проблема или по-точно въпроса е следния: Купих на жена си А4 1.8 "95г. и вътрешната шофьорска дръжка е обикновена(без бутон за заключване), с колата ни дадоха и дръжката с бутон заключване. Самата смяна на дръжката не е проблем, питането ми е буксата от дръжката за бутона къде трябва да я вържа, не намирам буксата. Трябва ли да прекарвам кабел букса от някъде(евентуално ще трябва да си набавя допълнителната букса с кабел) към някакъв модул, ако да то тогава къде точно е включен, минава през вратата и се включва към кабела на дръжката. Ще съм много благодарен ако някой ме и евентуално и снимки, защото нали знаете-око да види......, ако става въпрос просто да сложа една букса еди къде си и да я прекарам от еди къде си, за да включа буксата на дръжката, то ако някой има тези кабели за продажба да каже. Благодаря на всички предварително. P.S. Съжалявам че пиша това на края, но тази смяна на дръжки може ли да се прави или не и ако има значение, колата няма аларма, заключва се с ключ и при задържане на ключа само на пасажерската врата се затварят всички прозорци.
×
×
  • Create New...