Jump to content

Antony CH

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

370 профилни разглеждания

Antony CH's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Със 177 коня на предно с мултитроник и скорост от 100км/ч. какво очаквате?…Да тръгне като 3.0, куатро, 313 коня ZF ли?
  2. Значи, не може да се обслужи цялостно само куатро системата без S-tronic - свързани са?
  3. Здравейте, преди няколко дни закарах колата за смяна на масло на Куатрото, като ми бяха казали, че се сменят две масла - едно, което е около литър в диференциала и друго, пак около литър в раздатката. Но от сервиза ми казаха, че при раздатката, маслото е около 5 литра, защото е свързана със скоростната кутия и смениха само това, което е около литър. Така ли е?
  4. Здравейте, вчера установих, че при натискане на бутон Media, изписва Initialising, Please wait и не ми включва SD картите, DVD, Jukebox, AUX и всичко, което се намира в тази секция. Какво може да е? Благодаря!
  5. Здравейте, след инсталация на последната версия на картите, медията не разпознаваше картите, но SD картите и останалите опции в меню "медия", работеха. Слажих фикса, навигацията тръгна, но нищо в меню "медия" не работи. Като го включа, изписва "Initializing, Please wait" и до там. Как да го оправя?
  6. Да добавя, че е важно СД картата да е минимум 8гб и макс 32, иначе не се случва нищо, когато я поставите!
  7. Щом няма сервизна книжка, колата най-вероятно не е на тези км., затова, задължително цялостно обслужване на двигател(ремъци, ролки, водна помпа, масло, филтри, шестограм или ремък и така. После обслужване на скоростна кутия(сам, няма да можеш да я обслужиш) и така. Защото е напълно възможно за тези 8 години да е на 400к + и да изглежда като на 40к., а кога е обслужвана последно - не се знае!
  8. Ако става, оригинални съм ги проверил, около 100-150лв. излизат с 4 дни доставка.
  9. Нямам 27,29 и 31, но не ги и искам. Не искам да ми излиза въздух и от вратите, а само от централната конзола, за което виждам, че елемент 18 отговаря, който доставя и въздух към краката (номер 19 и 21), които ги имам.
  10. Здравейте, имам А4 B8.5 allroad, който е с еднозонов климатроник и съответно е без духалки за задните пасажери (там има джоб да поставиш нещо и запалка). Виждал съм същите модели, при които климатика се води тризонов и има духалки, без да може да се регулира температура, но все пак охлажда или затопля. Възможно ли е с моята система да добавя необходимия поток, който да изведе и въздух назад, като не ми трябва да може да се регулира топло/студено, а това, което задавам отпред да го пренася и назад? Имам и схема, на която се вижда, че реално ми трябват 3-4 компонента - номер 23, 24 и 25 от схемата. Благодаря!
  11. След 3 седмични проблеми, накрая всичко е ОК. По номер на рама, автомобила излиза, че еквивалент на оригинални амортисьори е модел на Каяба с номер 335808. Обаче са с 2см. по-дълги от оригиналните, които са монтирани на колата. Пружината по каталог ги дава, че са 25,5см. и имаше съмнение, че се е смачкала, но при измерване беше 25,3см,ч., което не е проблем. Започва едно търсене и звънене къде ли не, но навсякъде дава, че за този модел, това са амортисьорите, като на Закс и Боге, отново излизат със същия размер - 56см. Съвсем случайно, попаднах на модел на Монро, който е 53,7см., или точно, което ми трябваше и колата заспа! Как е възможно такава генерална грешка във всички програми и каталози да има?!?
  12. Здравейте, Реших да сменя предните амортисьори и закупих нови по номер на рама, като отделно, записах и номера, който е на старите за сравнение. При опит за поставяне обаче, новите са с 2-3см. по-дълги и пружината остава хлабава. Поръчах на още два производителя, но размера и на тях е същият. Номера е 1Т0 413 031 CH, а на самият метал пише - 1T0 412 106 A (но такъв номер никъде не излиза). Сменял ли е някой предни амортисьори, имал ли е такъв проблем, ако е имал от умора на пружината ли е било и ако не, какъв модел и номер е ползвал? Благодаря!
  13. Кои са плюсове и минуси? Кое е по-добър вариант от към обслужване? Благодаря
  14. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436020683102899&slink=a2yvzl А за тази някакво мнение ?
×
×
  • Create New...