Jump to content

renx_02

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Haskovo

renx_02's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам същия проблем. Смених един мъркуч, не знам какъв точо, струваше 220 лв, но пак губи антифриз. Дали може та го гори или изтича от някъде? Ако го гори, предполагам, че ще има лампа за това, несъм наясно.
  2. ЗА мигането на стоповете и аварийните при рязко спиране как активира или е само лифта? Това за мигането ма стоповете и за аварийните , как се активира?
  3. От къде го поръча колега, че и моята е по същия начин. Нямам и от двете страни, така я купих?
  4. Гледах клип който показва как се почиства магнитния клапан, от долу много мнения които казват че им е помогнало. Ако някои може да каже с какво се почистват, така и не разбрах, иначе изглеждаше доста лесно и бързо, но много трябва да се внимава!
  5. И моето е комби. Ще го закарам на сервиз и ще им кажа да ги почистят, някакви настройки правят ли се на клапите или е елементарно?
  6. Момчета вижте моя проблем. Вчера тръгнах за Холандия и Сърбия климатроника започна да духа топло отляво и отдясно, както и отзад. По средата духа студено, понякога не много но понякога лед. Сутрин като пусна само отляво и отдясно да духа топло на изключен климатроник не мога да контролирам градусите, духа си и това е. Понякога се оправяше ама накрая си остана така. Та дойдох до Холандия. Някой има ли идея от какво може да е,че тия тука лъжат много, просто да се насоча на някъде? И още нещо температурата стои на 70 градуса, преди си беше на 90!
  7. renx_02

    Дисплея не работи!

    Не съм го оправил още, някой може ли да ми даде снимка на задните бушони да видя как са, че пътувах до Холандия с нея и сега пак съм без дисплей.
  8. renx_02

    Дисплея не работи!

    Благодаря колега ще проверя, дано да е от там. Ще пиша какво е станало.
  9. Проблема е следния. Проверявах бушоните в багажника, след това дисплея само стартира изписва mmi navigation и дотам.Радиото също не работи. Ако на нялой му се е случвало моля да сподели как го е оправил. В краен случей на майстор ще ходя.
  10. и накрая, колко струва почистването на навигацията, че и моята не работи? На мен ми поискаха 220 лв за нов модул или четец....
×
×
  • Create New...