Jump to content

exstasy

Members
  • Мнения

    872
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    к'вот докопа

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

8960 профилни разглеждания

exstasy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Само от любопитство - с какви тръби е приятеля ти медни или пластмасови?
  2. Fobosa имат различни комбинации, като главно разликите са в инжекторите, изпарителя и гаранцията. Аз съм с най-високия клас с комбинация изпарител shark и инжектори баракуда. Доколкото проучвах нямаше недоволен от баракудите. С майсторите бяхме на едно мнение за това.
  3. 90% от маслата 5w40 са хидрокрак и живота им е 7-8000км. Обратното е при 0w40. Там повечето са база PAO.
  4. Аз съм на същото мнение. Сравнявал съм ги и бих сложил само немски/френски. Естествено дистрибуторите ще изкарат от 10 кладенеца вода, че са същите ама няма как да стане.
  5. И на други места има оплакват от Нокиана. Аз пък имам начална фаза на деградация и ронене с летния.... приключих с марката.
  6. Защо не HANKOOK W320A WINTER ICEPT EVO2 SUV 404лв. https://www.primex-bg.com/265-45r20-108v-w320a-winter-i-cept-evo2-suv-xl.html
  7. Тест за дълбочина на грайфера. http://www.tyrereviews.co.uk/Article/How-Braking-Performance-Changes-as-a-Winter-Tyre-Wears.htm
  8. Това са Корморан/Tigar/ под друго име. Ако не е проблем цената може да пробваш Нексен.
  9. Имаше някаква промоция на Michelin CrossClimate с подарък поларено одеяло. Много хитра рекламна кампания - като падне снега завиваш се с одеялото и чакаш да ти донесат истински зимни гуми. Шегата настрана, но при тежки зимни условия тези гуми едва ли ще свършат работа. Аз не бих рискувал с такива. Едини DAYTON или KUMHO, които са в ниския ценови сегмент ще се представят в пъти по-добре в зимни условия.
  10. За мен комфортни гуми са Конти и Hankook. Пирели нито зимни, нито летни бих сложил.
  11. Според мен разликата в представянето не си струва цената. Аз към Dayton нямам забележки и за мен в ценовия си сегмент са ОК.
  12. Останаха сиво мъжко на цена 500 лв., две женски черни на цена 400 лв. и две черно-тигрови мъжко и женско на цена 300 лв. Всички са обезпаразитени.
  13. Колеги, продавам бебета Cane Corso, които все още са на 4 дни. Ще се дават след 35-ят ден. Снимки може да видите на: http://corsairman01.snimka.bg/animals/hera-cane-corso.894374 Майката е Шампион на изложба в категория подрастващи, а бащата е с потекло Румъния. Цена 700лв. За въпроси тук в темата или на лично съобщение. Намират се в гр. Варна.
×
×
  • Create New...