Jump to content

klicksa

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Последни посетители

720 профилни разглеждания

klicksa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз гледах някакви комплекти на ContiTech с ангренаж и ролки и се чудех за тях, предполагам са качествени? И другото което е, аз миналата година сменях водна помпа, г/д преди 10 000км, може и повече, сега нужно ли е отново да се смени?
  2. Колеги, ще сменям и ангренажа с ролките, бихте ли ми препоръчали качествена марка?
  3. А каква е разликата между 5w30 и 5w40, аз четох нещо за климата че имало значение, че единия е по подходящ за студен климат или нещо такова? А иначе bardahl имат само 5w30 със спецификация 505.01, нямат 5w40 със същата спецификация.
  4. Здравейте колеги, имам едно питане, в момента колата е с масло на bardahl XTC 5W40, но със спецификация 505.00, проблем ли е това за мотора при положение, че за помпа дюза спецификацията трябва да бъде 505.01, моя грешка при миналата смяна на масло, маслото е вече на 12 000 км и е за смяна, не съм усетил проблеми, но възможно ли е да е станало нещо по двигателя? Сега се чудя какво масло да сложа, видях че bardahl имат 5W30, което е 505.01, но не знам дали 5W30 е подходящо за моя двигател. И какво мислите за тези новите масла на XADO?
  5. Здравейте, искам да попитам какво мислите за комбинацията от pioneer ts w309... не знам точно какви са буквите накрая и усилвател sony - xplod - xm-n1004? Дали ще я храни доволно или ще и е прекалено слаб? Сега съм с каса и усилвател blaupunkt!
  6. klicksa

    Избор на плеър!

    Оправих го, вече работи, но не съм настройвал нищо най-вече защото не знам кое и как да настроя
  7. klicksa

    Избор на плеър!

    Колеги взех си въпросното JVC, но когато го свързах не тръгваше, моето старото си работеше постоянно, оказа се че на това трябва колата да е на контакт за да работи. Човека от магазина каза нещо за разменени плюсове, но не мога да го разбера, така че някакви идеи какво да правя?
  8. klicksa

    Избор на плеър!

    Ами аз по принцип гледах и по олх и доста се зачудих над това: PIONEER DEH-X3500UI, продават го за 150 лв има и едно: PIONEER DEH-X5500BT , което обаче е за 180 лв, мнение за тях? Дали си струват, или това jvc е най-доброто?
  9. klicksa

    Избор на плеър!

    Здравейте колеги, понеже не съм много навътре в нещата бих искал да ви помоля за помощ в избора на плеър за колата. Колата е ауди а3 с преди оригинални колони, задни елипси на кората и бас каса в багажника. В момента съм със sony xplod cdx-a250, искам да го сменя понеже ми се иска нещо ново и да бъде задължително с USB, което е и главната причина за смяната. Бих отделил не повече от 150лв, и клоня повече към pioneer, бях се загледал в тези хамелеони където предлагат, но не знам нищо за тях.Така че предлагайте...
  10. klicksa

    Монтаж на Ксенон

    Добре де колеги аз искам да попитам как се сваля това казанче за чистачките? Говоря за 5л, всякак пробвах и не виждам начин да мога да го сваля?
  11. Добре колеги, а този от S3 как ще се монтира ако е оригинален, нали е с болтове. Трябва ли да махам моя и да пробивам или примерно не може ли да се отрежат болтовете и да се залепи с черен силикон?
  12. Ами по принцип съм от хората които обръщат внимание на детайла и сигурно ще ме дразнят тези вълни. Но въпроса ми е откъде ще се появят, смисъл нали това е стъклопласт и след като се боядиса каква е логиката да се появят вълни?
  13. Ами аз по принцип знам, че фабрично ги има на S-ките , но мисълта ми е дали това от фибростъклото е добра идея, понеже гледам, че ги продават в olx и си мисля, че ще е доста по-трудно а и по-скъпо да се намери от S3, даже мисля че при S3 се захваща с болтове ако не се лъжа. Та това се чудя, дали тези от olx от фибростъклото са ок, дали ще паснат както трябва и така. Ако някой е взимал нека сподели опита си.
  14. Здравейте колеги, имам ауди а3 2002 фейслифт и много бих искал да си сложа антикрило, обаче нямам никаква представа откъде да го закупя, къде да го търся и т.н, така че ако може да ме насочите какво да е, тоест от какъв материал и откъде да го взема ще съм ви много благодарен. За да не отварям нова тема бих искал да попитам и знаете ли къде в Пловдив затъмняват стъкла качествено? Бях се насочил да си взимам готови изрязани шаблони и да си ги правя сам, но първо искам да попитам дали няма някой, който се занимава с това?
  15. Ето колеги това е казанчето, някакви идеи как да го сваля. Аз си мислех за сваляне на калника, но не мисля че е много добра идея. Очаквам предложения.
×
×
  • Create New...