Jump to content

Nikolaykia

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Allroad 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Burgas

Последни посетители

619 профилни разглеждания

Nikolaykia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Как са като работа,имаш ли впечатления ?
  2. Ок някой от Бургас ще препоръчаш ли ?
  3. Някакви впечатления от тях
  4. Здравеите колеги! Тези дни ще карам колата на ремонт и мисля да сваля фаровете за рециклиране. Някой ако има предложения за майстори(по възможност изпитани и читави),нека даде телефон за връзка? Доколкото знам освен външно се полират и отвътре и лупи и рефлектори се освежават. По възможност търся хора от Бургас. Колата е Allroad C5 2001.
  5. Достатъчно ще е да се увеличи баса. Мисля си за подмяна на говорителите в тубата и при нужда добавяне на доп. усилвател заа тях. Може и говорителите във вратите и чак евентуално усилвател. Питам за мнения , пък и може някой да е правил нещо подобно ?
  6. Здравейте колеги. Имам Allroad C5 с оригинално аудио на босе. Има навигация , чейнджър , мисля и туба. Та въпросът ми е как може да се подобри звука,най вече баса? Може ли да се подобри работата на тубата,да се подменят годирителите в купето,да се сложи допълнителен усилвател или нещо друго.
  7. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Твоята какви симптоми даваше? Освен че преритва като и подам газ да свали скорост моята забива и към секунда няма никой,даже и оборотите не вдига и след това се изрязва.интересното е че и ускорението и е шантаво,на два трипъти увеличава ускорението.
  8. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Колеги някои знае ли дали автомата на Олроуда и този на А6 куатро е един и същ.За 2.5 тди става въпрос и дали някои знае колко излиза ремонта на автомата ? Кутията ми работи но нее много наред , преритва и забива при подаване на газ.Качва и грешка за проблем с хидротрансформатора.Някои ако е патил да сподели
  9. Някъде бях чел че се пуска от климатроника.Пускаш едновременно на еко и да върти въздуха в купето и тръгвала,но несъм пробвал.Мойта не работеше,но ми изтриха някаква грешка на печката и тръгна :).Като застудя и се пуска сама но и преди и сега колата стопля бързо .Ако мислиш да я подкарваш си провери меката връзка дето отвежда газовете на печката под колата и дали е фаната както трябва за корите под двигатела че да не стане кякой фал
  10. Колеги мойта си има оригинален подгрев отпред и отзад,но шофъорската седалка ми грее само в задния край(точно под гъза)без да топли напред и на облегалката,като дори и на 1 загрява бая.Дясната е по добре но и тя май няма на облегалката.Къде точно топли подгрева ?Това за задните седалки дето реагират за натиск не го знаех и винаги ги поглеждах след мивка че да не греят напразно,ще го проверя дали ми действа :).За задните мисля че не топлят на облегалките.Дайте малко инфо коя седалка къде грее ? Незнам има ли значение но седалките са ми пълен ел. и с кожа.
  11. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Вече я ремонтирах и я върнах втори път да си я доремонтират.Така че вече е късно за други майстори :)
  12. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Да капачките на джантите са проблем :)
  13. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Някой има ли идея къде се намира зумера за задния парктроник,че ми е за смяна(някъде отзаде в багажника се чува)?
  14. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Помпата я хвърлих за ремонт вече.По грешките който даваше 100 пр. е тя.Някой имали идея как вземат че мойта за авансатор гумички стенд датчик за обороти (май тва е)отива към 900 лв ремонта.Много ли е малко ли ?Частите ще са нови.
  15. Nikolaykia

    Audi Allroad въпроси

    Мойта помпа умира и е за смяна на авансаторното бутало и за тва питам.Май в пловдив ще я пращам.Дано да е само тва ама като я качат на стенда ще стане ясно.Но от сега чувам думите на майстора :така и така е свалена дай сега гумички да сменим ма и елемента може и ала бала е време да се смени и ....... Накрая пак ще се извадя и тва си е :)
×
×
  • Create New...