Jump to content

screammc

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4 B6 1.9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

screammc's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. и още един въпрос като дам контакт някъде отзад се чува някакъв шум ,които малко след като запаля спира.. пак е нехарактерен..
  2. Ясно де само дето от 5 литра на 100 км до 13 литра на 100 км разликата е някаква доста голяма .. Цитиране на предходно мнение!
  3. Здравейте...и аз като вас мога да се похваля с ново (старо) Ауди. http://prikachi.com/images.php?images/752/8237752o.jpg http://prikachi.com/images.php?images/753/8237753S.jpg Имам няколко питания... Първо по разхода на борда ми дава извънградско 5.2 ( 6 скоростна кутия ) за изминати 120 км извънградско без да я напъвам много , но джантата ми е 17-ка ,което качва разхода.. Интересно е че заредих 30 Лева и стрелката се върна на старото място след изминалите км.. Тоест 30 лева за 120 км звучи някак си несвързано спрямо това ,което дава борда... И после по другия ми проблем .. през няколко минути получавам някакъв звук в купето , който наподобява на ново Пежо примерно , което като няма гориво издава такъв звук. едно дълго тииит..Заредих гориво да изгасне лампата , но звука си го има и е мн дразнещ и мн на често , но на борда нищо.. Дано имате някакви идеи..на 1вата снимка над таблото се вижда някаква урудка , която не е фабрична и не знам какво е това.. има същото на мястото на имобилайзера и една червена до волана та 3 урудки .. аларми ли е какво е незнам.. Мога да ги заснема , ако това ще ви помогне... Моля да се отзовете и помогнете на новия член на клуба :Д
×
×
  • Create New...