Jump to content

Dakota

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dakota

  • Рожден ден 20.05.1981

Друго

  • Kaра
    TT & Allroad

Контакти

  • ICQ
    82221475

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1339 профилни разглеждания

Dakota's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, и аз се надявам да не ми се налага да пиша в Ремонти / Сервизи. Иначе колата дотук е без грешка, като изключим описаните козметични забележки, които вече започнах да оправям. Компресорът и възглавниците си работят, има и парктроник, аудио-системата цепи и така. В сряда ще мина през Порше София Изток за цялостна диагностика и смяна на масла и филтри. По думите на оригиналния собственик колата има чип и била 230 к.с., моето усещане също е, че е над 200 коня (а не 178, както е по книжка за тоя двигател). Къде мога да проверя със сигурност, че изпадам в глупашки ситуации като ме питат колко е мощна, а аз вдигам рамене.
  2. Хехе, да бе, направо се хванах, че почвам и да лъскам като я гледам... Взех я днеска. B)
  3. Вчера имах път към Русе и я разгледах тази, даже я и покарах. Много добър модел като цяло, особено с тоя типтроник си е абсолютен кеф за шофиране. Конкретно тази кола, обаче, наистина си има някои забележки: - дясна задна врата е за пребоядисване - има няколко драскотини и ожулвания; - лайсната на калника също отдясно отзад е счупена, може би трябва да се боядиса и самата броня; - отпред откъм шофьорската врата е деформиран металния протектор; - шофьорската седалка си е за претапициране, останалото по интериора и салона е ок; - единият от предните фарове е сменяван, което ме води на мисълта, че може би колата е удряна и по-сериозно... но може и да не е така; - стори ми се, че прекалено бавно пълни въздушните възглавници... за около минута, не знам дали е нормално. И това е общо взето, иначе моделът е много сполучлив.
  4. Тоест, според теб е сменян двигателя впоследствие ли? От коя година е фейслифтът? Аз гледам и други A6 allroad, не само тази, така че... всякаква информация изобщо за модела и евентуалните проблеми ще ми бъде много полезна.
  5. Екстра, благодаря. Остава питанката дали да платя на "Хоби кар" допълнително за детайлен преглед пред мен или е безпредметно... при положение, че същият сервиз де факто е публикувал и обявата. :rolleyes:/>
  6. Да, за същото става дума. Извадих му досието от Ауди, но няма никаква история. Испанска тояга. <_</> Имаш ли повече информация конкретно за тази кола?
  7. Просто чух отнякъде, че смяна на кардан излизала 2 бона и затова питам за всеки случай. Това за възглавниците е полезно, макар че едва ли ще имам време да стоя и да чакам дали ще спадне... все пак е добра идея за размисъл.
  8. Колеги, надъхал съм се по този модел - Audi A6 Allroad от 2006 г. Конкретно колата, която ме интересува е 2.7, но принципно ме интересува за този модел какво да гледам преди покупката и как? Ще рече - има ли признаци, по които да разбера веднага, че карданът е за смяна, или компресорът и въздушните възглавници? И колко струва подмяната им? Има ли други скъпи консумативи по този модел? Друга полезна информация също би ми дошла добре, разход на гориво и т.н. Благодаря предварително.
  9. Питам, понеже аз имам подобен проблем, и в моя случай нито пада стъклото, нито показва, че вратата е отворена, т.е. изобщо не стига информацията до компютъра. Ако отключа колата и отворя само тази врата, след малко се самозаключва, защото компютърът не е отчел влизането. Ходих в сервиз Мегатрон и оттам ми казаха (и показаха), че е микроключето. И също, че е непоправимо, т.е. трябва да си купя ново... някъде към 300 кинта е, но засега ме мързи и не съм го поръчвал, а и е някаква дреболия общо взето това. Иначе зимата понякога като е много студено и се обледят стъклата, пак не слизат при отваряне - влизат в някакъв авариен режим. Та кой знае... най-добре Цвети да отиде при някой майстор и той ще ? каже какво и защо.
  10. Добре, като отвориш вратата - на таблото отпред показва ли, че е отворена вратата, или не?
  11. Dakota

    Търся ръководство за TT

    Благодаря! tt.pdf TTweakers-Guide.pdf
  12. Dakota

    Търся ръководство за TT

    Пратете и насам едно, pls. И моето е на немски и е голям зор. kouber [at] gmail [dot] com
  13. Мда, като гледам този сняг навън, определено си е време. Не знам как е в Пловдив, но 100% на тунела на магистралата утре сутринта ще е голяма пързалка.
  14. Гумите са номер едно, единственият им недостатък е, че ми се струват малко шумни на мокро (в сравнение с летните ми michelin pilot exalto). Но това е бял кахър - от поведението на автомобила, особено на сняг и лед, съм изключително доволен, както съм описал и в тази тема. Тъкмо днес размишлявах дали не е време да ги обувам вече. Чета на разни места, че зимни гуми се слагат, когато температурата навън стане под 7 градуса, но какво значат тези 7 градуса - средна, минимална?... Не е много ясно.
  15. Едно допълнение за контито. При мокър асфалт ми се струват доста шумни, а в тестовете на ADAC пише, че са едва ли не най-безшумни. Та, като изключим този дребен недостатък, всичко друго е на 6 засега.
×
×
  • Create New...