Jump to content

Didaka89

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    напред с вратите

Последни посетители

1111 профилни разглеждания

Didaka89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, търся здрав нивомер за гориво за Audi A4 B5 Quattro, като този на снимката. Номера на частта е 8D0919673B. От кола на предно не става.
  2. Колеги, става въпрос за 1.8 турбо AJL и имам проблем с високи обороти при загрял двигател, който се появи след почистване на дроселовата клапа. След калибрация с VCDS, колата пали и работи нормално, докато не вдигне градусите до над 60-70 да речем. Тогава започва бавно вдигане на оборотите до към 1200, като след форсиране падат до 950-1000, ако не реши отново да ги вдине на 1200, че понякога и ги подминава. Интересно е, че калибрира ли се при напълно загрял мотор, около 10 мин. държи нормалните обороти на празен ход и след това упражнението се повтаря с плавното вдигане до около 1200. 🤔Турбо пътищата и вакуумите са прегледани, а и се съмнявам да е от тях. Проблемът съвпадна с монтаж/демонтаж на дросела, да не е заминал при самото почистване, макар, че не му се е случвало нещо нередно. Питането ми е дали дроселовите клапи на AJL и AEB са взаимозаменяеми? Идеята ми е, ако не намеря дросел за проба от AJL, може ли да се тества с такъв от доста по-разпространения AEB. Също ако има колеги в района на София и разполагат с такъв дросел за проба съм отворен за предложения. Има ли смисъл от закупване на дроселова клапа втора употреба? Ремонтират ли се и въобще всеки съвет ще е от полза. Благодаря!
  3. Продавам щора тип кучкарник за Audi A4 (B5), фейслифт. Кучкарникът е в добро здраве, с работещ механизъм и здрава мрежа. Намира се в София, но може да се изпрати и по куриер. За контакт на ЛС или телефон 0884408721 Цена: 60лв.
  4. Продавам предна броня за Audi A4 (B5), преди фейслифта. Бронята е без счупени елементи и уши, но е за боя. Налични са гредата, всички решетки, стойката за рег. номер и добавката (ножа) отдолу. Към нея давам и двата държача за монтаж. Намира се в София, но може да се изпрати и по куриер. За контакт на ЛС или телефон 0884408721 Цена: 75лв.
  5. Колеги, Продавам трисекционни фарове Bosch за Audi A4 (B5). Kъси и дълги, с отделни крушки H7 и светлините за мъгла са вградени във фара, с крушки H1. Последните могат да се използват през деня, като дневни светлини. Рефлекторите и на трите секции са в много добро здраве. Фаровете са готови за монтаж, със здрави захвати (уши), всички налични крушки и са регулирани, като осветяват пътя отлично, без да заслепяват насрещното движение. Ел. машинките за реглаж работят. При интерес давам буксите и мигачите, заедно с фаровете. Намират се в София, но може да се изпратят и по куриер. За контакт на ЛС или телефон 0884408721 Цена: 200лв.
  6. Колеги, търся дебитомер от 1.8 турбо с код на мотора AJL / AEB. Номерът на дебитомера е 037 906 461 C.За оферти в София пишете или тел: 0884408721.
  7. Не съм сигурен далинсамо на куатро, но забрави да достигнеш до кошницата по тоя начин Помпата е на 20-30 см под отвора на резервоара и е под ъгъл, не е точно под отвора. Шибана работа е като цяло ваденето без точния инструмент.
×
×
  • Create New...