Jump to content

sonnyer

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sonnyer

  • Рожден ден 15.12.1991

Друго

  • Kaра
    B8

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

775 профилни разглеждания

sonnyer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ! Ще го пробвам, макар, че опитах калибриране през бутона, което не помогна. За амортисьорите някой има ли представа ?
  2. Здравейте, колеги, Колата е Audi A4 B8.5. Багажникът се отваря и затваря с бутон, но за съжаление не се отваря до край. Опитвах да го калибрирам чрез задържане на бутона за няколко секунди, но проблемът не е от там. Ако повдигна на ръка до крайното му положение си остава там и се затваря после без проблеми. Чудя се дали може да е от амортисьорчетата или проблемът трябва да се търси по механизма. Също така, някой знае ли дали амортисьорчетата имат разлика ако багажникът е с електрическо отваряне и нормално ? Аз лично не забелязвам някаква връзка между амортисьорчетата и механизмът. Предварително благодаря на всички отзовали се !
  3. @cris1205Мерси за отговора, но все пак не спомена къде сте извършили манипулацията с връщането на оригиналния/първоначалния софт. Също така първоначалния ли са ти върнали където си го правил или са направили ремап с техни настройки ? Към всички колеги - получавам различни мнения относно преминаването от "нов" към "първоначален" софт. Колата ми е купена от Германия и там са направили софтуерната корекция. За момента не съм забелязал неправилно поведение, но може би е една идея по мудна. Има ли повече хора, които са се занимавали с проблема и могат да дадат обратна връзка след връщане на "първоначален" софт ? P.S. Колата е А4 Avant 2.0 TDI (CGLC)
  4. Здравей, колега, Можеш ли да дадеш информация къде върнахте софтуера от преди ъпдейта ? Като цяло малко повече информация за интервенцията. Предстои ми да купя A4 2.0 TDI quattro 177ps от Германия и почти съм сигурен, че там актуализацията е направена вече. Иска ми се да съм подготвен ако забележа мудно поведение, чести регенерации и т.н. Всякаква информация от други колеги, които са се занимавали с темата, ще бъде от полза.
×
×
  • Create New...