Jump to content

temelkov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно temelkov

  • Рожден ден 18 Август

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 TDI 2003

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Сандански

Последни посетители

461 профилни разглеждания
  • Abf_

temelkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Светлините ми за заден ход не светият, от къде може да бъде затруднението, и кой бушон е за тях? Колата е Ауди А3 8L 2003 1.9TDI, ако има значение. Благодаря предварително!
  2. Може ли линк за някой дигитален чейнджър, радиото ми е Chorus
  3. Това е буксата в багажника, колега
  4. Здравейте колеги, искам да попитам възможно ли е на буксата за чейнджър в багажника да бъде закачено нещо друго, чрез преходник или директно. Благодаря предварително!
  5. Здравейте, може ли да ми кажете какво ще ми е нужно за първоначално обслужване на Ауди А3 8L 1.9TDI 131кс. и ориентировъчни цени. Благодаря предварително!!!
  6. Здравейте, харесал съм си едно Ауди, въпросния модел и двигател от 1999 година. Моля да ми кажете мнения за въпросния модел, слаби места, поддръжка и др. общо взето всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително!!!
  7. Колеги какво ще кажете за тази А3-ка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11433713704066810 Знам че нещо не е точна обявата защото до колкото знам този двигател,скоростна кутия фарове и стопове са само на А3-ките от 2003, но все пак цената е добра и колата поне на снимките изглежда добре.
  8. Благодаря много за съвета ppenchev
  9. Благодаря за отговора значи единствения вариант е да си нося майстор с мен който да и направи пълна проверка на място Цитиране на предходно мнение!
  10. Благодаря колеги! А ако колата е от автокъща без номера има ли някакъв начин да и направя тестдрайв или...
  11. Здравейте на всички! Предстои ми да взема шофьорска книжка и мисля първия ми автомобил да е именно А3 от фейслифтовите 2003 година дизел със 131 коня и 6 скорости. Може ли горе-долу да ми кажете: 1. Проблемите на въпросния автомобил( както и на двигателя)? 2. За какво да гледам при покупката? 3. Колко излиза обслужването на двигателя? 4. Горе-долу колко би ми излязла регистрацията на автомобила в КАТ? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...