Jump to content

plamenkooo

Members
  • Мнения

    505
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от plamenkooo

  1. plamenkooo

    Парно

    @VelislavS Имам същия проблем като твоя. От един сервиз ми казаха, че нямало смисъл да правят промивка на радиатора, защото отпред имало парно. И при мен в краката и от центранлата задна конзола духа хладно. Явно и аз ще трябва да направя като теб или да търся друг сервиз, където да ми направят промивка....
  2. plamenkooo

    Видео

    @krasihp С каква резолюция ти е видеото. Аз на моята нямам, а и нямам намериние да активирам, но четох, че трябва да е 480p, за да тръгне.
  3. И при мен има драма с парното. В краката отпред и отзад и отзад от централната конзола духа студено. Изчетох внимателно всички коментари на колегите от предишните страници. Най-близък до моя проблем ми се стори на колегата @Bobu и понеже сервизът, в който са му оправили проблема е доста близко до нас отидох там. Хората направиха диагностика и адаптация на клапите. Топлото тръгна отпред в краката, но отзад продължава да духа студено. Не записва никакви грешки по мотори и по клапи, на диагностика всичко работи. Отпред парното е много добро и казаха, че те не виждат смисъл да се прави промивка на радиатора и ми препоръчаха да отида в официален сервиз, за да направят и те диагностика с техните програми за всеки случай преди да реша да се разглабя колата, за да се види състоянието на клапите.
  4. @v140 може ли да пуснеш една снимка какво трябва да е активирано в менюто и къде ?
  5. @D.Stoykov полезен си със сигурност! За съжаление обаче не разполагам с Vehicle Code-a. Вчера тъкмо да цъкна да видя Techinal Equipment-а на колата ама нещо се замотах. Днеска го отварям и тая опция вече я няма в менюто. То даже вече и меню няма. 🤣😂 Абсолютно нищо не мога да правя през това приложение в момента. Log Out-вах се. Трих приложението и пак го инсталирах и пак нищо. Само това виждам. Преди на My Vehicle in Details имаше още 2 неща, които сега ги няма.
  6. Здравейте, от оборудването на колата по VIN номер ми излиза, че имам някакво нещо наречено: auxiliary heater Поразрових се из нета и успях да намеря, че са няколко вида. Моя със сигурност не е Remote, защото нямам дистанционно за настройване. Обаче в manual-a на колата пише как се включва това нещо. Задържам 3 и нищо не се случва. В менютата не мога да намеря тоя таймер, за който пише в manual-a.
  7. @D.Stoykov а безжичният CarPlay без допълнително устройство как се активира ? Как да разбера дали колата ми поддържа безжично?
  8. @D.Stoykov какво използваш за безжичен CarPlay?
  9. На някой случвало ли му се е да му забива цялата голяма навигация при пуснат Apple CarPlay на пуснат Waze ? Оправя се като я вкл. и изкл. пак. Имам 2 порта в колата, досега съм пробвал само на първия, но кабелът ми не е оригинален за iPhone-a. Възможно ли е да е от това? Разбира се, ще пробвам и на втория порт да видя как е. Не се случва постоянно.
  10. @VelislavS колега, пиши после сложна ли е схемата с почистване на този инжектор.
  11. @kosio85 аз така и не можах да намеря някъде точно инфо кой модел, от коя година с какво е. Най-добре по VIN проверка май.
  12. @BECKO Моят Allroad 2017 се оказа, че е с торсен. Потвърждава го и списъка с оборудването по VIN. Кодът ми е GH1, а GH4 е за ultra. Бензиновите 2.0 TFSI са с ultra. Моето е 2.0 TDI 190 к.с.
  13. Аз съм с iPhone 13, на безжично доста грее. Точно вчера попаднах на видео, в което един пич в ютуб обясняваше как е държал чисто нов телефон на безжично зареждане при няколко часово пътуване, което му е струвало няколко процента деградация на батерията. Човекът каза, че щеше да е хубаво да има вентилация в подлакътника, но понеже няма, препоръча да не го използваме за дълго време безжичното.
  14. @BECKO Т.е. диференциалът, който задвижва задните колела е в задната част на скоростната кутия ? На него кога трябва да му се сменя маслото?
  15. @buzzi сподели после какво е положението. Мисля, чe ще бъде полезно.
  16. plamenkooo

    Релса в багажника

    Разбрах го какво е: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/fixierset-audi-a4-b9-a6-c8-q5-q7-q8/2546482197-223-6322 Било е разглобено под кората в багажника... Може да затворите темата, извинявам се!
  17. Здравейте, колеги, някой има ли представа за какво са тази релси ? Мислех, че са за сплитер за багаж, но като загледах разни други снимки тази е по-различна, тъй като няма широките отвори като на тази снимка.
  18. Здравейте, преди да пиша тук търсих в нета, но все още не съм сигурен и затова направо искам да питам. Audi A4 B9 Allroad автоматик quattro-то с торсен ли е или с халдекс ? Четох, че Quattro Ultra, което се слага само на колите с ръчни скорости е халдекс. Някой знае ли ?
  19. plamenkooo

    Audi e-tron

    И мен по-скоро ме интересува. Освен първоначалната цена и каското. Какви други разходи си имал по самата кола ? Някакви ремонти, обслужвания и т.н. ?
  20. Дадоха ми видео: Аз ли си въобразявам или на видеото това не се вижда, освен като променя ъгъла, заради сянката, която пада от постройката отзад.
  21. Струва ли ви се, че на тази кола задна дясна врата е пребоядисвана ?
  22. Колата която потенциално искам да купя е на 90 000 км. 2016г. 218 к.с. 3.0 TDI.
  23. Колеги, здравейте, може ли мнение за Audi A4 B9 Allroad 3.0 TDI 218 к.с. или 272 к.с.. Tози двигател има ли така наречените проблеми с валовете ?
  24. Малко инфо като пари какво излезе и в последствие кой ти направи адаптацията, би било полезно.
×
×
  • Create New...