Jump to content

didko_tl

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от didko_tl

  1. didko_tl

    Проблем с EPC

    EPC-електрик Пауър Контрол.Трябва да се прочете какви грешки е записала.На брат ми скоро му беше светнала,оказа се датчик колянов вал.
  2. Вероятно сте проверили самите крушки на стоповете
  3. Сменете стоп машинката.Намира се над педала на спирачката.За да я свалиш,първо се откача буксата и после завърташ самата машинка.Ако не откачиш буксата,не може да се свали машинката.
  4. didko_tl

    A4 b7 2.0 tfsi

    Аз съм с А4 Б6 типтроник и торсена си има пробка за източване и пробка за наливане.
  5. didko_tl

    абс модул

    Колега гледай да е абсолютно същия номер.Ако е без буква взимаш и ти без буква.После трябва обучение на новия модул.Свали си кодировката на твоя модул преди да го свалиш и ще улесниш този,който ще кодира новия.
  6. Ако е със същите букви,възможно е да не се наложи никакво кодиране.За Vin адаптацията,просто ще ти показва грешка в модула(че е от друга кола)но това не влияе на неговата работа.Лесно оправя с Ваг Ком,но иска малко четене и търсене.Не може всичко на готово
  7. Пробвайте с друг модул central electric.Тези проблеми нямат нищо общо с комфорт модула.
  8. Да се смени автомата с ръчка,да правено е.Но до сега не бях чувал някой да иска да смени ръчка с автомат.Според мен е доста занимавка и не си заслужава,дори само от финансова гледна точка.
  9. didko_tl

    Audi A4 B6 3.0 Benzin

    С това прословуто и широко разпространено сваляне на клемите, АБСОЛЮТНО нищо не правите.Трябва си диагностика
  10. Първо проверете кутията на компютъра дали има вода,после вижте релето.Често гори управлението на перките и почва да прави така.
  11. Може без да ги сваляш от колата,но така или иначе трябва да свалиш 4-те болта,които държат седалката към купето.После накланяш седалката назад и се монтират без проблеми.Правих го,но салона ми не е S line,не знам дали има разлика.
  12. Микроключетата не влияят на отключване и заключването.
  13. didko_tl

    Фарове

    Трябва да се монтира допълнителен модул
  14. Ок.Ще взема тайвански. Ще ви пиша на лични данните за доставка.А да попитам имате ли всички нужни о-пръстени?
  15. Здравейте.Имате ли воден радиатор за А4 Б6,2002г,3.0-ASN(220к.с),куатро,автоматик
  16. Марката е без значение
  17. По принцип Б6 имат ДРЛ, светват късите веднага като се даде на контакт.Влиза се с Вагком в 09.Central Electric после Coding и се променя цифрата ако е 1 се прави на 2 май беше или 4 и гледаш какво светва,късите или халогени
  18. Аз ги поръчах от магазин за авточасти и ми казаха,че има само оригинални и чаках 1,2 дена доставка
  19. Аз съм с такива от няколко месеца.Стават от Голф5, Туран,Кади,Сеат Ексео и други.Трябват обаче едни добавки да се купят,струват около 7 лева оригинални с номер 8E0955431
  20. didko_tl

    Фланци б6 куатро

    Няма никакъв проблем
  21. Здравейте.Сложих пръскалки от Кади с преходниците.Но пръскат много ниско,въпреки че съм ги вдигнал до горе.Дали съм объркал нещо?Тези преходници се слагат от задната страна(не от към стъклото,а от задната страна)нали?
  22. didko_tl

    Висок разход !!!

    Да не си свалял акумулатора? Когато се занули борда после трябва време за да почне да отчита вярно.В началото средния разход показва като моментен (мени се постоянно).С времето започва да отчита коректно
  23. Най-добре е да се смени със модул с абсолютно същият номер.Има и взаимозаменяеми,виж тук
×
×
  • Create New...