Jump to content

smexoterapiq

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно smexoterapiq

  • Рожден ден 16.01.1990

Друго

  • Kaра
    B4/90hp/93year

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1181 профилни разглеждания

smexoterapiq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги привет,оглеждам се вече за 3.0 - 313кс има няколко въпроса който ме мъчат. Лед Фаровете каква е ситуацията с тях от към поддръжка при ксенона е ясно , но при ЛЕД не можах да намеря да е писано за това. Паднаха ли вече цените за работа при смяна на вериги или все още взимат по 2 бона за работа само ?
  2. Купувам оригинално аудио за AUDI А4 Б5 ако някой продава на приемлива цена имам готовност да взема. Също ако някой има спортен филтър KN за същият модел кола и не го ползва , събира му прах отново имам готовност да го взема ако е на приемлива цена. От София съм аз,но може да работиме и с ЕКОНТ. За инфо тук на ЛС или 0886 177 885
  3. Може ли и за мен да се сформира една оферта ? Какво трябва да предоставя като данни...колата е А4 Б5 1999г досега не съм правил каско на колите си,та мисля за сефте да направя при добра оферта.Като гледам има много доволни колеги което е добре.Може ли колегата daks да пише лично съобщение да каже какво точно трябва за изготвяне на оферта.
  4. Оферти на лично с линкове снимки и т.н
  5. Търся да купя А4 Б5 задължително и само фейсови само дизел само с ръчни скорости 110 коня и нагоре може и А3 първа генерация отново само фейсови и отново само дизел. Интересуват ме само поддържани коли около и в София. (Ако колата много си заслужава може да мръдна до друг град ) Ако пък е куатро и има подгрев на седалките още по-добре
  6. Маслата който продава колега как са ? Тези който сте взимали вече някакво мнение ?
  7. Търсех такава тема не можах да намеря,ако предварително е говорено за това се извинявам може да ми дадете линк към тема която вече я има. Интересува ме как мога да разбера дали автоматика работи както трябва,освен плавната смяна на скорости без шумове и "ритници". Друг въпрос е къде в София може да бъде обслужена такава скоростна кутия масло филтър и т.н ( Ако някой разпоалга и с ориентировачни цени ще бъде супер ) И последен въпрос до колко мога да очаквам да се покачи разхода на говиро при автоматика , просто досега не съм карал и не знам на 100% слушал съм само митове и легенди. Предстой ми покупка на такъв автомобил това е причината.
  8. Във фейса се слага по-новият двигател PD 116коня нали така ? Той мисля , че също е в пъти по надежден от 2.5 ако съдя по мненията във форума
  9. Тамън си викам как съм я изпуснал,и после видях конските сили на филтъра слагам 110 конски сили само По малко или повече не ме интересуват.
  10. Метнал съм и око и мисля за 4 да я отнасям ако трябва да съм честен.Ако преди това не харесам друга в което се съмнявам гледам вече доста коли...
  11. До 4.500 търся кола смятам че е повече от достатъчно...и да бъде задължително фейслифт без значение ми е дали е от човек или автокъща стига да ми дадат да я покарам колата и да я усетя...което в автокъща рядко става правят се на интересни и не дават да се карат.
  12. 2ра седмица вече гледам и обикалям само КОЧИНИ , по-читавите бройки са една автомик AFN и една която е била АFN но заради пиаеща дюза е заминал двигателя.Собственика е сложил новият двигател 1.9 131 коня от Б6цата заедно с турбото,ама се чуда дали въобще да се занимавам с тая кола...чисто и просто в София и околията ( понеже съм от тук ) няма читави бройки.
  13. Е добре по твоята логика да не гледам автомат да не гледам предно какво да гледам имаш ли идея колко са редни 4x4-то на този двигател AFN ?
  14. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11506842422306881&slink=4wvlht
×
×
  • Create New...