Jump to content

ORiiON

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a8 "2.5"

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    bulgaria / plovdiv

Последни посетители

626 профилни разглеждания

ORiiON's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега днес си взех фейслифтови но не успях да ги сложа. Не мога да демонтирам стойката на старите подлакътници . Малко помощ ако може .
  2. Здравейте ! Колата ми е ауди а8 д2 150к. 1997г. Колата ми огасна в движение и след това няма палене, оказа се електрониката на ГНП-то. Интересува ме къде в гр.Пловдив има сервиз за електрониката на тази помпа ? Благодаря предварително и лека вечер !
  3. За да го отключиш трябва да извадиш маркуча от вакум помпата и да смучеш и ще се отвори ... При мен се оказа че проблемът е перката на вакум помпата , дроб сърма е . Утре ще ми дойде новата помпа не знам само дали номера и ще е същия и дали ще има нужда от обучение . Някой ако знае да пише и как става самото обучение , за съжаление съм без дистанционно и съм само с един ключ.
  4. Разглобих корите в багажника и намерих вакум помпата махнах маркучите и тръгнах да заключвам но нищо .. нито дърпа нито духа а се чува че работи. ??? какво да правя ...нова помпа ли ?
  5. Здравейте колеги проблемът се появи пак но този път е по-сериозен не затваря никоя врата . Но помпата се чува че работи ! Вслушах се дали се чува да издиша от някъде но нищо не се чува преди когато маншончето на багажника беше скъсано се чуваше ясно че съска от там, а сега нищо
  6. ORiiON

    Проблем - A8 (D2,4D) 2.5 150hp

    Ми старият акумулатор беше 75 ампера, с него закупих колата. Сега съм сложил 100 ампера на Bosch s5. Цитиране на предходно мнение!
  7. При мен проблемът се оправи след смяна на акумулатора !
  8. ORiiON

    Проблем - A8 (D2,4D) 2.5 150hp

    Благодаря Колеги за "светкавичният" отговор много ми помогнахте "Благодаря" . Проблемът се оправи след смяна на акумулатора . Стария беше някакъв си куче марка 74ah , а сега сложих bosch s5 100ah. Но чек лампата продължава да мига .
  9. ORiiON

    Проблем - A8 (D2,4D) 2.5 150hp

    Направих центровка на помпата в един добър сервиз, сега е малко по-добре но все още свети чек лампата и като е загряла колата не пали веднага. Някой да знае от какво може да е ? Някой ми казаха че може да е от умната дюза или от помпата, трябвало да се излъже помпата че вънка е минус 20 градуса за да запали.
  10. То стана след като откачих клемата на акумулатора и тогава ми се нулира часовника и успях с задържане на двата бутона да активирам сверяването на часовника но след 1 ден ми се появи отново една малка антена до часовника за автоматично сверяване и часовника отново ми стана с един час на зад. как да изключа автоматичното сверяване ?
  11. Здравейте колеги !!! Проблемът е че колата е много мудна няма ряс свети чека постоянно . Като е топла не пали веднага трябва да се държи на стартер повече от 6 секунди за да запали. След като го качих на компютъра ми излезнаха следните грешки "01441" и "01375" http://prikachi.com/images.php?images/55/8386055p.jpg. Момчетата ми казаха че горивото закъснява и не вдига до 15 градуса а до 13 . Също така че работила на 54% капацитет каквото и да значе това. Моля помогнете !
  12. Здравейте колеги и аз имам същият проблем от скоро на ауди а8 1997г. ! Давам на контакт и ключето ми мига и докато не огасне колата пали и веднага изгасва . Започва да пали все по-рядко и по-рядко днеска ми отне около 15 минути за да запаля колата . От скоро взе да ми излиза и някакъв си систем ерор . Акумулатора не ми е първа младост но все пак дали е от него или проблемът е друг ? А дали може да ми го премахнат и колко ще ми струва това аз съм от Пловдив. Ето и снимка - http://prikachi.com/images.php?images/791/8382791t.jpg
  13. Не се продава отделно маншона но го взех на добра цена от една морга . Маншона с вакум машинката ми излезна 10 лева и е от голф 3 Ето как изглежда зглобен с новото маншонче. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1441732291f.jpg Колеги Благодаря ви много за помоща.
  14. Здравейте Колеги !!! Аз също имам проблем с часовника не мога да си го наглася копчетата просто не работят ? Някаква идея как да си го направя ... Благодаря предварително.
  15. Здравейте колеги ! От няколко дни и аз вече съм горд собственик на ауди а8 (1999) и установавям скрити проблеми по колата един от който е точно това маншонче на багажника обиколих 6 сервиза докато установат че това е проблема !!! Просто ужас какви сервизи имаме ... сега започвам и аз да се мъча да го направя това маншонче че да работи че голяма беля с тва вакум заключване затваря си която си поиска врата . Утре ще ходя да потърся дали ще намера само маншонче да си купя или ще трябва да я взимам комплект с другата част.
×
×
  • Create New...