Jump to content

Tevlogiev

Members
  • Мнения

    151
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tevlogiev

  1. такаа... да възобновя малко темата - отново ... Оказа се че има проблем с настройката на горивната помпа... шумът е от смяната на стойностите й, гледахме я с диагностика и при работни стойности 2,4 мг - няма проблем, шум се получава на празен ход със стойности (незнайно защо) 3,0 мг или 1,8 мг ... сама си ги мени тези стойности ... търсим решение, идей ?!
  2. Имаше тема в тук ,един колега беше правил детайлни снимки...успях да сваля всичко от темата, мога да ти ги пратя и да видиш дали ще можеш да се справиш сам ... според мен не е сложна процедура просто изисква време и тези пари са малко безсмислени ,ако си поне малко технически грамотен, не вярвам да не можеш да се справиш с проблемът, лично аз мисля след зимата да се пусна с процедурата, че и моите са издухани вече... правили сме го на Голф 4, не вярвам да има някаква съществена разлика, така че - прецени !
  3. Според мен може да имаш проблем с лостчето ... виж някой колега около теб с такава а3-ка и ги сменете за проба.. ако пак е същото,значи проблема е в лоста.
  4. Бях се навил за твърд но в последният момент един колега ми се обади и ми даде цена за маховик,съединител и лагер (цял комплект) на SACHS с 2 години гаранция на 510 лв... та взех демпфер.. до края на седмицата ще го сменя.. дано занапред да няма проблеми, поне докато колата е при мен ..
  5. Сменихме детайлите, но проблема е в маховик ... сега съм пред размисъл и четене на информация за твърд или демпферен..
  6. В първи сервиз за мнение - обтегач на пистов ремък и шайба на генератора, дали ? Ще видя и второ мнение ,но все пак?
  7. от 250 до 300 вземат за тази процедура, без радиаторчето
  8. Не трябва ли да го прави постоянно ако е маховик ? Защото днес при каране на колата 30-на минути и след спирането й не издаваше този шум ? Или ми се иска да не е маховик
  9. Здравейте, колеги. От известно време имам шум при работа на мотора. Ще прикача клип,ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, да сподели от какво е и какво да очаквам в сервиза. Колата е А3 8Л 1.9 ТДИ 110 к.с. АХФ мотор ! Линк към клипа --->>> Благодаря !
  10. Благодаря! А съответно как стоят нещата с премахване на ЕГР клапан? Т.е. замяната му с RacePape ?! Има ли смисъл от тези 50-70 лв за тази екстра ?!
  11. Благодаря за отговора! Забравих да кажа,че е за А3 8л 110 к.с. AHF мотор. Също така ще съм благодарен на колегата,ако ми даде ориентировачна цена за метър и от къде ги е купил, ако е от интернет ? И някаква схема, кои маркучи са с 5мм и 3 мм ?
  12. Здравейте. Някой знае ли какви като размер са маркучите за клапаните на турбото и Н75 и останалите. Искам да сменя старите с нови,сини на цвят, но виждам ,че на пазара се предлагат в три размера, съответно 3мм, 4мм, и 6мм, и някой ако е правил тази процедура, какъъв метраж ще ми трябва от всеки размер? Благодаря предварително !
  13. Tevlogiev

    Смяна на врати

    Здравейте,колеги. Реших да сменя вратите на Аудито,става въпрос за ауди с 2 врати,преди фейса , та въпросът ми е как стоят нещата с ключалката, за да мога да използвам ключа поне на шоф.врата ? Пасват ли си ключалките и мога ли да прехвърля от моята на новата ? Ще приложа снимки от каква врати с какви ще ги сменям. Ето и снимки, 1-вата снимка е на моята,сегашната врата , втората е с какви ще ги сменя ? Благодаря и успешен ден !
  14. Tevlogiev

    Проблем с врати

    Нищо не показва на компютър .. явно проблема е механичен и аз не знам ... Излезе и нов проблем - при затваряне на вратата, при по - силен удар не се затваря, въобще не хваща .. а при леко бутване е ОК (и то не винаги)... мисля тези дни по празниците,да я свалям от - до и да сглобявам едно по едно , та да видя ще има ли някакъв ефект ..
  15. Въпрос относно клипа, човека пробива пътя към кулера,след това трябва ли да се запуши по някакъв начин тази дупка или спокойно може да я оставиш така, понеже след видяното мисля и аз да погледан какво става там ?
  16. Tevlogiev

    Проблем с врати

    Проблема не е решен. Аудито е двуврато, доколкото разбрах нямат заключване за деца или нещо такова.
  17. Tevlogiev

    Проблем с врати

    Не знам дали е оригинално, стой в жабката над калника в багажника. Така купих колата мисля,че беше Стемо нещо си ... някаква италианска система-аларма и т.н. Но като заключвам колата с дистанционното се чува как заключва и отключва ! А също така предполагам щях да видя палчето на кората,че се вади и прибира, а то си стой само в откл. положение !
  18. Tevlogiev

    Проблем с врати

    Не...Но ако е активирана такава функция, няма ли да чувам кога се закл.вратите ? С шоф. врата нямам проблем, но с пасажерската е големия проблем. Интересното е ,че при сваляне на кората и качването и пак всичко не наред ,до определен момент, примерно едно каране и след това проблема пак се появява, свалям и качвам пак и всичко е ОК. Смазвах всички машинки и т.н по вратата и файда пак .. нз къде да търся проблема. Мислех,че се откачва жилото ,но то е супер нереално да се откачи.
  19. Tevlogiev

    Проблем с врати

    Добро утро,колеги. Имам много странен проблем с дясната врата на Ауди а3,110к.с,тди,1997-8г.(ако има значение). Вратата не иска да се отваря отвътре, свалям кората,всичко закачено по нея, отваря се отвътре и след ден или може би( Не мога да засеча дали при по - голяма скорост) спира да се отваря отвътре. Чудя се ,дали има нещо по компютъра, след някаква скорост да се заключва или да не позволява да се отвори вратата отвътре или някакъв механичен проблем да търся, Тъй като след разглабяне и сглобяване се оправя проблема ?!
  20. Tevlogiev

    Светещи духалки

    Обмислям варианта, да пусна една инсталация от копчето за светлини направо... Към всички духалки вързани на верига от едната страна и в др. край да търся минуса? Да го направя кадърно с бушон...както си му е реда...
  21. Tevlogiev

    Светещи духалки

    Да! Най-вероятно ще ми дойде малко по -далеч,но не съм сигурен,какво ще направя с жиците на климатроник и т.н ... да не стане само някой сакатлък ,че тогава ще е вече много интересно Нямам си и на представа дали колата е имала някога оригинално радио, дойде при мен с сд. А до жиците, имах и проблем с новото сд, понеже при малко по силен звук, се гасеше,явно не достигаше ток от централните кабели, наложи се да вземем ток от друго място ...
  22. Tevlogiev

    Светещи духалки

    А от копчето за размразяване на задното стъкло дали ще успея да пусна ток от там за средната духалка? Също мисля,да потърся кабела за копчетата за дигане и сваляне на прозореца на вратите, те също имат подсветка и от там ако успея да го открия да пусна?
  23. Tevlogiev

    Светещи духалки

    Здравейте,Колеги и Честита Баба Марта. Сдобих се с духалки от фейслифт(светещи), а аз съм с обикновени. Ясно ми е как става подмяната им ,но не ми е много ясно къде да ги свържа ,към кои уред? Някой които е правил тази процедура,нека каже от къде е взел ток за тая пущина Благодаря !
×
×
  • Create New...