Jump to content

dimitar7799

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

679 профилни разглеждания

dimitar7799's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,

     

    Бях създал тема "Дроселова клапа". Изчезна, не е преместана, а изтрита. Да не е изтрита вместо преместена от раздел а4 по погрешка.

  2. Пичове, Колата е правена при Стефан. Явно просто много бързо и свикнах с мощността, а знаете тя никога не стига. Трийте темата.
  3. Правен от тунинг ентусиаст. Ръчка, предно. Няма графика. Желанието ми като цяло е педала на газта да стане по-отзивчив, да реагира по-бързо, не ми се чакат секунди до развъртането на турбината. В момента мощността се усеща хубаво след 2300 оборота. Тогава изведнъж се развърта здраво турбината. Гледал съм, че това е постожимо софтуерно. Въпросът е Къде?
  4. Колеги, Притежавам А4 2.TDI 140 B7. Като я взех със смяната на ремъци, масла и т..н. реших да избуша катализатора и да я чипна, за да се порадвам на максимума мощност на този двигател. След премахването на катализатора и слагането на чипа двигателя реве по-силно(което ми харесва), НО не усещам да върви повече. Сякаш полага усилията, вади звука, но просто не върви по-добре, да не кажа, че май върви по-зле. Лош чип? Или просто очакванията са ми твърде големи от софтуерния тунинг. Освен това, турбо дупката стана по-голяма, в ниските я няма никаква.
  5. Колеги, Притежавам А4 2.TDI 140 B7. Като я взех със смяната на ремъци, масла и т..н. реших да избуша катализатора и да я чипна, за да се порадвам на максимума мощност на този двигател. След премахването на катализатора и слагането на чипа двигателя реве по-силно(което ми харесва), НО не усещам да върви повече. Сякаш полага усилията, вади звука, но просто не върви по-добре, да не кажа, че май върви по-зле. Лош чип? Или просто очакванията са ми твърде големи от софтуерния тунинг. Освен това, турбо дупката стана по-голяма, в ниските я няма никаква.
  6. Така, ъпдейт на темата. Сменихме ремъци, изчистихме резервоара, оправихме центровката. Проблеми с паленето вече няма. За десерт и махнахме катализатор и я чипосахме. Всичко това при Евгени TuningMania 0899192812. Препоръчвам. Закриваме темата. Поздрави.
  7. Здравейте, Изгоря ми крушка на десния фар за къси светлини. Реших да сменя и на двата фара(изгорялата беше made in India, здравата made in Germany) за да са еднакви. Взех Unitec h7 от ОМВ 15 лв бройката, оказа се, че са по 5лв по магазините... Както и да е, проблемът е, че не осветяват пътя. Светят нагоре, настрани и малко на пътя. Ужасно е. Сбърках ли някъде като ги поставях, трябва ли някакво регулиране или просто крушките са боклук?! Колата е ауди а4 2005.
  8. Дайте предложения къдет сериозно ще ми обърнат внимание. Поздрави.
  9. И аз това им предложих, но казаха, че било много сложно, трябвало да вадят помпата и т.н....
  10. Здравейте, колеги. Купих А4 2.ТДИ 140кончета от Горубляне... Проблемите по ходовата част ги отстраних в Алком, но се надявах да ми оправят проблема с паленето. А именно: Като завъртя ключа се "замисля" преди да запали. Понякога пали веднага. Независимо от време и топъл/студен двигател. Оставих я в Алком, където посмениха свещи, охладител на ЕГР, горивен филтър, един скъсан маркуч по двигателя. НО, В резервоара намериха черна, мътна течност с неясен произход. Все пак е нефтен продукт. Казаха, че проблема с паленето най-вероятно идва оттам и препоръчаха да карам и да изгоря тая гадост оставена ми от някое жабарско говедо( колата е италианка). Все пак нещо ме съмнява проблема да идва от тази черна гадост(показаха ми я). Иначе веднъж запален, двигателя работи нормално, ускорява, не тресе, не издава никакви други признаци за проблем. Идеи? Не се притеснявайте да давате идеи. Ще съм благодарен за всеки отговор. Благодаря!
  11. Колеги, реших все пак да правя ремонта в Алком. Останах доволен от качеството. Направиха и отстъпка. Може да закрием темата. Поздрави.
  12. Здравейте, колеги! Наскоро си купих а4 седан от автокъща в Горубляне.... Ходих на диагностика в Алком и намериха доста неща за смяна по ходова част. Амортисьори, кормилна щанга и т.н. Притесни ме факта, че ми искат 1500лв за части и 900 за труд. Има ли възможност да се мине "по-тънко"? И въобще има ли смисъл да икономисвам от части купувайки ги 2 ръка? Моля, ако може да препоръчате сервиз в рамките на София. Благодаря!
  13. Здравейте, имате ли амортисьори, дясна кормилна щанга, части за ходова част за audi a4 2005 sedan?
×
×
  • Create New...