Jump to content

sasho997

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Сливен

Последни посетители

723 профилни разглеждания

sasho997's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пиши им email, ще ти пратят софтуера, ако им дадеш серийният номер на кабела ще ти дадат и код за програмата.
  2. Не мисля че ще е ярък (ако все пак са ярки, ще ги намаля), но проблемът е, че няма откъде да намеря рефлектори... искам да стане като DRL от А6. Идеята с плексиглас е добра. За каква кола става въпрос? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
  3. Аз също мисля подобно нещо, но търся други диоди и евентуално някакви рефлектори. Тези, които си предложил, според мен ще са слаби. Мисля по-добре ще е нещо такова, но ще е необходимо охлаждане... Другият вариант беше с LED лента (240 диода на метър), но тя работи на 24V. Ако имате други предложения, с интерес ще следя темата
  4. Какво ти излиза на дисплея? Можеш ли да прикачиш снимка? Иначе както каза колегата, отстрани на лостчето за чистачките има 2 бутона, от тях можеш да избереш между оставащи километри, карано време, среден разход, средна скорост и моментен разход. Когато колата работи на място, разходът (поне при мен) е този, който е бил последно, когато е била в движение. След няколко минути се оправя и пишеше към 0,5-1,0 на 100 км.
  5. Не, за самият цокъл питам, ако имаш обикновени и ти се занимава сложи тях и виж дали пак дава грешки.
  6. Здравейте. Днес забелязах, че при завиване на място или в движение се чува скърцане от предницата. Интересното е, че при изключен компресор на климатика (ECON) това скърцане го няма. Ще ходя утре да я видят, но бих се радвал ако някой може да ме насочи какъв би могъл да е проблемът.
  7. Здравей. Бях сменил габаритите преди няколко месеца с LED, но от топлината започнаха да примигват и да дават грешка. Най-често ми излизаше грешка като мина през дупка, първо преден десен габарит, след това ляв, а понякога и задните габарити. Излизало ми е и за мигачите, но тях ги почистих, смених крушките и се оправиха. След като смених и крушките на предните габарити вече нямам проблеми. Не знам и аз защо така се побъркваше, но те съветвам да ги погледнеш, може с отвертка/шкурка да зачистиш фасунгите. Какъв вид са крушките за габаритите?
  8. За габаритите отпред съм спожил Osram LEDriving W5W – Premium и нямам проблеми, не дават грешка, светят като ксенона. Единствено фасунгите трябва да се преправят...
  9. От няколко месеца карам с LED крушки, но скоро започна да дава грешка (паля, излиза грешка и след секунда се маха). Отидох да купя нови крушки, грешката се оправи. Карах около 30-40 км, нещо ми трябваше да отиворя багажника, отивам и усещам остра миризма на стопена пластмаса/бакелит. Веднага ги смених със старите, те сякаш не грееха толкова или поне не съм имал такива проблеми с тях. Не знам дали съм попаднал на крушки-менте или е нормална тази температура за LED крушки (според мен не е)... Може би идеята с по-голяма платка диоди и резистори ще е по-добре от китайските крушки (има тема в направи си сам).
  10. Карам A4 B6, 1.9TDI AFN и на място разходът е последния, който е бил когато колата е била в движение. След няколко минути разхода се нормализира 0,8-0,9 (нещо такова). Нормално е, но нека и по-запознатите колеги да се изкажат.
  11. sasho997

    Стелки

    Аз съм с такива и пасват перфектно.
  12. На първите може и да покаже грешка, но с вторите, според мен няма да има проблем. Дано при теб да работят по-дълго, колегата каза, че 3 години кара с тях. Моите издържаха 5-6 месеца и заради тях таблото започна да пищи през 5 минути. Най-интересното беше, че понякога излизаше грешка за крушките на задните стопове(габаритната светлина), след като ги смених с осрам уж се оправиха всички грешки, надявам се вече да няма такива
  13. Тези дни се занимавам точно с този проблем. Преди 6 месеца си купих колата и веднага смених тези крушки с LED, които се водят уж "CANBUS", но китайските led крушки за определено време се развалят и започват да мигат или да не светят. Като мина през няколкко дупки и таблото полудяваше(индикацията за изгоряла крушка). Другият проблем на тези крушки беше, че святят малко по-зеленикаво от ксенона. Те бяха обикновени T10 крушки, просто момчето, от което ги купих им беше сложило цокъл, но не можаха да издържат на българските дупки... Купих Osram LEDriving W5W – Premium, 4000K , това отново са Т10 крушки, търсих нови фасунги, но не намерих и запоих директно крушките за кабелите, със силикон съм ги залепил в старите фасунги. Бях взех и резистори, но учудващо компютърът не даде грешка (оригиналните H6W са 6 вата, новите са по 1 ват)... поне засега нямам проблем с това. Светят точно като ксенона. Прикачвам и снимки Това бяха старите крушки:
  14. Няма защо, ако има нещо неясно - питай. Можеш да сложиш малко грес на гумичката да не влиза повече вода.
×
×
  • Create New...