Jump to content

xeterov

Members
  • Мнения

    1156
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Touran'17, 2.0TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1861 профилни разглеждания

xeterov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако един етикет можеше да даде точната информация, нямаше да има ръководства и тем подобни технически документации.
  2. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА НОВИЯ РЕГЛАМЕНТ (EO)№ 1222/2009 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ От 1 ноември 2012 г. всички гуми за леки и лекотоварни превозни средства, продавани в Европа, ще трябва да носят специални нови етикети. Новият етикет на гумата за ЕС дава важна информация за аспектите на безопасността и екологията на една гума. Подобно на енергийния етикет на кухненските електроуреди, етикетът на гумата за ЕС улеснява сравняването на гумите по отношение на сцепление на мокра настилка, икономия на гориво и шум. Цялата статия тук: http://www.diana-ltd.com/news/novo-evropeisko-etiketirane-na-gumite На следващия сайт може да се проверят показателите на гумите, което е полезно преди покупката на нови гуми. Някои брандове вече са го интегрирали към техните сайтове. http://eulabel.s-und-p.net/
  3. Яко смех. Направо е дежа ву. Ето какво казаха точно преди 1г. от МТел по повод популярния тогава iPhone 3GS. "Мобилният оператор МобилТел планира да стартира продажбата на смартфони на Apple iPhone в мрежата си, съобщи главният изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер. Той отказа да оповести кога ще бъде дебютът у нас на iPhone в мрежата МобилТел. Мога само да ви обещая, че цените ще бъдат доста по-потребителски ориентирани от тези на Globul, добави той. iPhone се продава официално в България от средата на март в мрежата на българското подразделение на Cosmote, а цените му започват от 749 лв. с ДДС за 8-гигабайтов 3G модел. В мрежата на МобилТел и в момента работят около 2 хиляди телефона на Apple, заявиха от оператора." Чаках ги, чаках ги и накрая купих един iPhone от Глобул. Смешници.
  4. При мен сърцето също казва "Твърдо не!" за ДИВА-та и "ДА" за PSP-то, но разумът стои твърдо зад нея, понеже знам на малкия колко здрави играчки му останаха(нито една, не сме го научили да цени играчките си), и по-лесно ще преглътна строшена ДИВА, отколкото PSP. Лошото(или хубавото) е че аз игри не играя, иначе нямаше да стоя пред тази дилема, победителя е ясен.
  5. Намислил съм да взема на малкия ето такава игрова конзола. DIVA 4.3" Multimedia Game Console Алтернативите, които успях да намеря в Техно-магазините са Sony PSP или Нинтендо. Нинтендото отпада. PSP е на двойна на DIVA-тa цена. Някой има ли преки впечатления от тази конзола или ако може да препоръчате други алтернативи? (търся само преносими конзоли)
  6. Когато ми се приплаче от резистивния дисплей на моето HTC HD, вземам за малко iPhone-a(3GS) на жената и си оправям настроението. В Мултирама(магазина в The Mall) имат демострационни iPhone 4 и iPad. Който иска може да отиде и да ги поразцъка. Дисплей - уникален. Сглобка - уникална. Оргазъм - гарантиран. В моя случай изключително отблъскващо ми действат ограниченията, наложени от Apple и високата цена на апарата. На този етап, алтернативата на iPhonе може евентуално да дойде от Dell и по-специално от това бижу Dell Thunder. Малко повече инфо: http://www.engadget.com/2010/08/19/exclusi...-preview-video/ Това нещо Dell Streak не е конкурент на iPhone, но пък е доста интересна джаджа.
  7. Най-големите форуми в БГ уеб-пространство - ТОП 25 Ние сме на 11 място по брой мнения. Странното е че колегите от BMW форума не са в топ 25.
  8. Отговарям на колегите с въпросите как се топля с 1 духалка и 1 печка. Слагам духалката в едната стая да поработи 15-20 мин да затопли. След това я местя да бачка в другата стая на еко-режим, а в първата оставям печката. Същата духалка се ползва и в кухненския бокс(при необходимост). Това е когато няма парно. А когато има парно съм си на парно.
  9. Подкрепям идеята на grizzly! Живея в тухлена сграда. Вкъщи ползвам 1 духалка с мощност от 1 до 1.8 кВт и 1 печка от 1 кВт, като духалката рядко се пуска на макс. мощност. Тези 2 уреда са ми напълно достатъчни за затоплянето на 75 м2 апартамент.
  10. Крайно време беше да се наложи контрол в/у ГО и тИрикатите, които не си плащат. Ами данъка на колата? Това също ли е "неоправдано наливане на пари в общината/държавата"? (абстрахирайки се от това, че сме в БГ)
  11. Ами ако е новото гадже на братовчедка ти и нея също почерпи?
  12. xeterov

    who is who in ACB

    Финансовата криза го е настигнала
×
×
  • Create New...